Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΙΣΑΡΗ και με την υποστήριξη όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ήταν μια ηλιόλουστη ημέρα, με πάρα πολλές δραστηριότητες να καλύπτουν όλους τους χώρους: τις εσωτερικές αίθουσες του δημοτικού, το γυμναστήριο, το νηπιαγωγείο και το κλειστό κολυμβητήριο.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ζωγράφισαν λουλούδια, βότσαλα, κατασκεύασαν κάρτες, χαρούμενες πεταλούδες, λουλουδοπρόσωπα, περιηγήθηκαν στο κινητό Πλανητάριο και πολλά άλλα. Μεταξύ όλων των εργαστηρίων, ξεχώρισε το εργαστήριο «Δημιουργίες με Decopatch». Τα περισσότερα παιδιά πέρασαν από αυτό προσπαθώντας να ολοκληρώσουν τις δημιουργίες τους επάνω σε έναν ελέφαντα και μια καμηλοπάρδαλη, που βρίσκονταν στο κέντρο του εργαστηρίου και απαιτούσαν τη συνολική συμμετοχή τους. Έφευγαν ενθουσιασμένα, έχοντας φτιάξει ξεχωριστές δημιουργίες με Decopatc επάνω σε μικρά ελεφαντάκια, λαγούς, ποτιστήρια, παπούτσια, πέτρες και πολλά άλλα.

Μαζί με τους γονείς, τα παιδιά έλαβαν μέρος σε υπαίθρια δρώμενα, όπως μίνι τένις, και zumba, που διοργανώθηκαν από τους έμπειρους γυμναστές της Mini Tennis S.A.

Eπίσης, το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιας Διάσωσης και Επιβίωσης (ΕΚΕ.ΘΑ.ΔΕ), με την υπεύθυνη ναυαγοσώστρια Νιόβη Σαχινιάν και τις μικρές βοηθούς της, μας έδωσε οδηγίες για την ασφάλειά μας στη θάλασσα.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης εμπλουτίστηκε από το πρόγραμμα που έκανε το «Μπόμπος Club», η πιο κεφάτη ομάδα στο χώρο του παιδικού θεάματος, που έδωσε το παρών της στη Γιορτή της Άνοιξης… Τραμπολίνο, φουσκωτά, τοξοβολία και μια υπέροχη αναγεννησιακή ξυλοπόδαρος περίμεναν όλους τους μικρούς για να τους απασχολήσουν.   Στην εκδήλωση συμμετείχε και η γιατρός Κωνσταντίνα Φραγκιά (πρόεδρος του Κέντρου ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ), όπου έπαιξε κουκλοθέατρο, μυώντας με αυτό τον τρόπο όλους μας στη σωστή πρόληψη και προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι.

Φυσικά, σε μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν εταιρίες που με την παρουσία τους πρόσφεραν προϊοντικά δείγματα σε όλους μας. Η εταιρία Adelco πρόσφερε σαμπουάν και αφρόλουτρα με τα δείγματα Adelco Kids, η εταιρία Lucia μοίρασε τα υπέροχα και πολύ νόστιμα ντοματίνια, οι εταιρίες Παπαδοπούλου με τα μπισκότα Mascot, και η Kraft με τα μπισκότα Oreo και Εργαστήρι Παυλίδης μάς γλύκαναν με τις σοκολατένιες γεύσεις τους, καθώς και η ΔΕΛΤΑ με τα σοκολατένια ροφήματα milco σε διάφορες γεύσεις.…