Στα καταστήματα ΗΡΑ θα βρείτε ότι πραγματικά χρειάζεστε! Ένας μαγικός κόσμος γεμάτος αγάπη και φροντίδα είναι εδώ για εσάς. Ανακαλύψτε όλα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που η ΗΡΑ προσφέρει στην ελληνική οικογένεια πάνω από 30 χρόνια και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδάκι σας, κάνοντας τις αγορές σας σε πολύ καλές τιμές!

Είτε είστε κοντά στην ημερομηνία τοκετού ή βρίσκεστε στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σήμερα τις εκπτώσεις στα καταστήματα ΗΡΑ και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Διαλέξτε τα έπιπλα του βρεφικού δωματίου και κερδίστε έως και 25% έκπτωση στις τιμές! Τα βρεφικά κρεβατάκια ΗΡΑ είναι τα μόνα κρεβατάκια που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και πιστοποιούνται με το EN 716-1:2008. Είναι ευρέως γνωστά για την ποιότητά τους, την αντοχή τους και την ασφάλεια που προσφέρουν σε εσάς και το μωρό σας! Στα καταστήματα ΗΡΑ θα σας εξηγήσουν ακριβώς πως τα κρεβατάκια κατασκευάζονται και τι είναι σημαντικό να προσέξετε όταν αγοράζετε βρεφικά έπιπλα!

Επιλέξτε την προίκα για το μωρό σας με εκπτώσεις έως 40%! Βρείτε το ιδανικό για εσάς καροτσάκι από μια γκάμα επώνυμων προϊόντων και κερδίστε έως και 20%! Ενημερωθείτε για την ασφάλεια στην μεταφορά του μωρού με το αυτοκίνητο και επιλέξτε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου. Οργανωθείτε για την ώρα του μπάνιου και της καθαριότητας με τα πιο εργονομικά προϊόντα και επωφεληθείτε από τις χαμηλωμένες τιμές. Κάντε την λίστα σας με όλα τα είδη βρεφοανάπτυξης που θα χρειαστείτε (μπιμπερό, αποστειρωτές, είδη θηλασμού, πάνες, εσώρουχα, λευκά είδη κλπ) και ανακαλύψτε τις μεγάλες προσφορές στα προϊόντα ΗΡΑ και στις επώνυμες εταιρείες που θα βρείτε στα βρεφικά καταστήματα ΗΡΑ. Τέλος, διαλέξτε ρούχα εγκυμοσύνης για εσάς και τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού σας με έκπτωση έως 50%!

Κάντε την λίστα σας με όλα όσα χρειάζεστε ή ζητήστε την Agenda της μέλλουσας μαμάς από την ΗΡΑ και οργανώστε τις αγορές σας μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων!

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα ΗΡΑ.

Βρείτε σήμερα το κοντινότερο κατάστημα ΗΡΑ και ζητήστε από το εξειδικευμένο προσωπικό να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις αγορές σας εύκολα και οικονομικά!

Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα ΗΡΑ:

·         Μπορείτε με μια μικρή προκαταβολή να κλείσετε την παραγγελία σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τις τιμές των εκπτώσεων και να παραλάβετε τα προϊόντα σας όποτε επιθυμείτε εσείς, ακόμα και μετά από αρκετούς μήνες

·         Έχετε δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση των επίπλων στο σπίτι σας από την Υπηρεσία Παράδοσης ΗΡΑ

·         Έχετε τον δικό σας προσωπικό σύμβουλο εξυπηρέτησης για να λύσετε όλες τις απορίες σας και να διαλέξετε αυτό που εσείς πραγματικά χρειάζεστε

·         Έχετε την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ακόμα και μετά την πώληση (After Sales Service)

·         Οι εκπτώσεις ισχύουν από 15/07/2013 έως 31/09/2013