Το Live Love και η Χαριλένα Γιατρά σχεδίασαν μια μοναδική έκπληξη για τα 3α γενέθλια της μικρής Φιορένας, στήνοντας ένα πολύχρωμο σκηνικό, εμπνευσμένο από της αγάπη της εορτάζουσας για τη μαγειρική και τα παιχνίδια με τις ζύμες.  

Η ανυποψίαστη μικρούλα έφτασε το απόγευμα των γενεθλίων της στο Gymboree, όπου την περίμεναν δεκάδες μπαλόνια όλων των χρωμάτων, σημαιάκια με το όνομά της και ποδιές «Μικροί chef» για την ίδια και τους φίλους της. Το πάρτι, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από τη Χαριλένα και την ταλαντούχα ομάδα της, ήταν tailor-made στο γούστο της μικρής Φιορένας, με καλαίσθητα additions στο ίδιο θέμα, όπως γλυκά που θύμιζαν ‘βρώσιμο χώμα’, λιλιπούτεια καπέλα chef, πολύχρωμα μακαρόνς, «γαλακτοποτά» σε πρωτότυπα μπουκαλάκια και άφθονη ζαχαρόπαστα την οποία και τελικά χρησιμοποίησαν η Φιορένα και οι φίλοι της για να στολίσουν την τούρτα.

Το Live Love by Harilena Giatra συνεργάστηκε με την ταλαντούχα «Πολύχρωμη Σπείρα», η οποία και ήταν παρούσα στο πάρτι, προσφέροντας το ανθρώπινο δυναμικό που καθοδήγησε, ψυχαγώγησε και απασχόλησε δημιουργικά τους μικρούς προσκεκλημένους σε κάθε δραστηριότητα. Παρόντες ήταν επίσης οι wedprophotographers.com, που φρόντισαν για την αποτύπωση των μοναδικών στιγμών σε video και φωτογραφίες για τη μικρή Φιορένα, καθώς και το Style Box, το οποίο φρόντισε για τον εξοπλισμό της εκδήλωσης. Τον μπουφέ επιμελήθηκε η Ανναλία, γνωστή για τις δημιουργικές της γεύσεις και προτάσεις, ενώ την υλοποίηση της διακόσμησης πραγματοποίησε η ευρηματική Νάνσυ Γιάννου. Εμπνεόμενη από τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε παιδιού, η Χαριλένα δημιουργεί πρωτότυπα θεματικά παιδικά πάρτι που δεν μπορούν παρά να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Τα υλικά ποικίλουν ανάλογα με την περίσταση, αλλά η διάθεση παραμένει πάντα εορταστική και δημιουργική. Μοναδικά tailor-made διακοσμητικά χώρου, δωράκια αλλά και δραστηριότητες, ντύνουν τα πάρτι που ονειρεύονται οι μικροί πρωταγωνιστές της ζωής μας και που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους! Επισκεφθείτε το showroom του Live Love by Harilena Giatra για να δημιουργήσετε μαζί, από το Α έως το Ω, το παιδικό πάρτι που θα αποτυπώνει το μοναδικό γούστο και τη διάθεση του παιδιού σας! Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Live Love και η Χαριλένα Γιατρά προσφέρουν κάθε τύπου υπηρεσία που σχετίζεται με την επιτυχημένη διοργάνωση του γάμου, της βάφτισης, αλλά και κάθε τύπου event που θέλετε να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί. Το προσωπικό σας γούστο παίρνει μορφή μέσα από τα σχέδια που θα δημιουργηθούν αποκλειστικά για να σας εξασφαλίσουν τη μοναδικότητα που σας αξίζει. Στο show room στην Κηφισιά, αλλά και μέσα από το site της www.livelove.gr, η Χαριλένα μας προτείνει σειρά ιδεών, ρούχων βάπτισης & χειροποίητων πραγμάτων που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Εμπιστευτείτε το Live Love by Harilena Giatra για την πραγματοποίηση της δικής σας, μοναδικής στιγμής.

Επισκεφτείτε το μοναδικό show room – εργαστήρι της Χαριλένας στην Κηφισιά & σχεδιάστε μαζί της με μολύβι και χαρτί τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Live Love by Harilena Giatra

Λεωφ. Κηφισίας 254, Κηφισιά Τηλ. 210 8086936 (κατόπιν ραντεβού)