Στο ταξίδι αυτό, η ομάδα «Ονειροποιοί» και οι μικροί της φίλοι θα επισκεφτούν και τις 5 ηπείρους χρησιμοποιώντας όλα τα μεταφορικά μέσα. Θα γνωρίσουν διαφορετικές χώρες, θα παίξουν και θα μεταμορφωθούν, θα διαλέξουν τους ρόλους τους και θα φτιάξουν τις δικές τους θεατρικές ιστορίες που θα τους ταξιδέψουν σε όποιο μέρος της Γης ονειρεύονται. Όλοι μαζί θα ζήσουν μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, με μουσικές, αντικείμενα, αξεσουάρ που θα τους ταξιδέψουν από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη σε 90 λεπτά.
 
Το θεατρικό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με την προσωπική πινελιά του κάθε παιδιού, που θα εκφράζει τη φαντασία και τα συναισθήματά του μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και ένα εικαστικό αποτέλεσμα.
 
Για άλλη μία φορά η ομάδα «Ονειροποιοί» περιμένει τους μικρούς της φίλους να ταξιδέψουν με μαγικά χαλιά, να παίξουν παιχνίδια θησαυρού, να φανταστούν ιστορίες, να δημιουργήσουν μαγικές συνταγές, να πάρουν ρόλους και να ζήσουν περιπέτειες!
ASTIR PALACE RESORT, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, στις 16.00 π.μ., είσοδος: 10 ευρώ, διάρκεια: 90΄. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις, λόγω της διαδραστικότητας του παιχνιδιού, είναι περιορισμένες. Κρατήσεις στα τηλ.: 210-8901528, 210-8901795, 6974-267461.