Το «letsgogreen.gr» δεν είναι απλώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ένα concept store, ένα κατάστημα δηλαδή που έχει διαμορφωθεί με στόχο όχι μόνο να σας παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, αλλά και για να σας παρέχει την κατάλληλη πληροφόρηση για να μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πιο «πράσινο» τρόπο ζωής.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του, για να ενημερωθείτε για την ποιότητα των προϊόντων και τα υλικά κατασκευής τους, αλλά και για τις ουσίες και τα υλικά τα οποία θα πρέπει να αποφεύγετε στα προϊόντα που επιλέγετε για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Στο «letsgogreen.gr», οικολογικό δεν σημαίνει ανιαρό, άχρωμο και βαρετό! Στο letsgogreen.gr θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα από φυσικά υλικά, απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες και χημικά πρόσθετα, αλλά πάντα με υπέροχα μοτίβα και χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Στην τεράστια ποικιλία της εταιρείας, έρχονται τώρα να προστεθούν νέα προϊόντα από οργανικό βαμβάκι: Υπερπολυτελή σεντονάκια για το στρωματάκι αλλαγής, φτιαγμένα από υποαλλεργικό και εξαιρετικά απαλό ύφασμα από μπαμπού, υπέροχες κουβερτούλες σαν μια αγνή και φυσική «αγκαλιά» για το μωράκι σας, αλλά και οργανικές μουσελίνες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κάλυμμα για το καρότσι ή για το θηλασμό του μωρού. Επιπλέον, τα πανάκια ρεψίματος, που είναι φτιαγμένα από υποαλλεργικό και εξαιρετικά απαλό ύφασμα από μπαμπού, σε δύο χαρούμενα χρώματα! Τέλος, να μην ξεχάσουμε τη σειρά από ανοξείδωτα οικολογικά, bpa free, παγουρίνο της εταιρείας EARTHLUST, που αποτελούν την πιο υγιεινή λύση για όλη την οικογένεια! Κατάλληλα για το σχολείο, το γραφείο, αλλά και τη βόλτα σας, τα μοναδικά χειροποίητα εμπνευσμένα από τη φύση σχέδιά τους θα σας κάνουν να μην μπορείτε να τα αποχωριστείτε. Είναι απόλυτα ασφαλή, χωρίς εσωτερικές επιστρώσεις και με μη τοξικές βαφές! Καθαρίζονται πολύ εύκολα, δεν μυρίζουν και το σημαντικότερο: Διατηρούν την ποιότητα του ροφήματος ή του φαγητού σας χωρίς τον κίνδυνο «μετανάστευσης» ουσιών. Γιατί η υγεία, τόσο η δική μας όσο και των παιδιών μας, είναι πάνω από όλα! Και αυτό είναι το βασικό μέλημα του «letsgogreen.gr»!