Tο κατάστημα «Παίζω και Μαθαίνω» μετράει ήδη 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, βασικός του στόχος ήταν να προσφέρει στους γονείς παιχνίδια μιας άλλης αντίληψης και αισθητικής για τα παιδιά τους. Να τους βοηθήσει να βρουν ένα καλό παιχνίδι, να τους προτείνει μια άλλη ιδέα, μια καλή ποιότητα, ένα παιχνίδι που να ταιριάζει στην ηλικία και τον χαρακτήρα του παιδιού τους.

Γιατί το παιχνίδι, εκτός από ένα αντικείμενο που προσφέρει χαρά στο παιδί, μπορεί ταυτόχρονα να του κεντρίσει κάποια ενδιαφέροντα, να αναπτύξει την περιέργεια, τις δεξιότητες και τη φαντασία του.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα «Παίζω και Μαθαίνω», για να συζητήσετε με το έμπειρο προσωπικό του, που θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για το δικό σας παιδί και τις ανάγκες του. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα μπορείτε να το βρείτε και στη νέα του, διαδικτυακή διεύθυνση «www.letsplay.gr», και να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας! 

«Παίζω και Μαθαίνω», Ομήρου 30, Ν. Σμύρνη, τηλ./fax: 210-9352764, e-mail: paizo1@otenet.gr, www.letsplay.gr