Η APIVITA μέσα από τη διεθνή της διαδρομή 35 χρόνων παρουσιάζει το πρωτοποριακό κατάστημα ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE και μας προσκαλεί όλους να ανακαλύψουμε μια μοναδική, προσωπική εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

 Το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE, την αρχιτεκτονική μελέτη και διαμόρφωση του οποίου επιμελήθηκε με πολύ έμπνευση και πάθος η αρχιτέκτονας Ειρήνη Μπούρλου,  στεγάζεται σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτήριο στην οδό Σόλωνος στο Κολωνάκι και συμπυκνώνει την ξεχωριστή  φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της APIVITA.

Στους 5 φιλόξενους ορόφους του, ξεδιπλώνεται  η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και  η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς.

Το κατάστημα έχει πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές:  η εξωτερική πόρτα και ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένα έργα του γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη που εμπνέεται από τον κόσμο της APIVITA και τα σύμβολά του.  Στο ισόγειο, δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοικτές κυψέλες – δείγμα της χαρακτηριστικής ελληνικής φιλοξενίας όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάϊ με μέλι – και μία εντυπωσιακή ελιά, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, παραπέμποντας στη σοφία, στη γνώση και στην ελληνική φύση.

Στο ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE πρωταγωνιστές είναι τα προϊόντα, που παρουσιάζονται με μια ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζει παραδοσιακά μοτίβα  με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικού ύφους. O αναγνωρισμένος Έλληνας σχεδιαστής Yorgos Eleftheriades δημιούργησε τις στολές του προσωπικού, μετουσιώνοντας σε λιτά, κομψά και λειτουργικά ρούχα την ερμηνεία της APIVITA για το κάλλος, δηλαδή την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. Στον πρώτο όροφο, κυριαρχεί το Natural Pharmacy όπου με τη βοήθεια εξειδικευμένου φαρμακοποιού, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά καλλυντικά, κεφαλαιοποιώντας το φαρμακευτικό παρελθόν της APIVITA. Επίσης, γνωρίζετε τα μέλια της APIGEA και τα βότανα της APIVITA FARM που περικλείουν  την πολύχρονη  μελισσοκομική  γνώση και εμπειρία του Νίκου Κουτσιανά αλλά και το πάθος του για ανάδειξη των  πολύτιμων  μελισσοκομικών προϊόντων της Ελλάδας. Ακολουθεί η αυθεντική καινοτομία του Juicy Bee, του πρώτου βιολογικού Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Η Σοφία Κουτσιανά, αντιπρόεδρος της APIVITA , health coach και yoga teacher παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόταση υγείας, ομορφιάς  και αποτοξίνωσης με το πρώτο αυστηρά βιολογικό juice bar. Παράλληλα, τα τραπέζια και οι άνετοι πάγκοι προσφέρονται για χαλάρωση, διάβασμα  με βιβλία της βιβλιοθήκης και ανταλλαγή σκέψεων.

Ο δεύτερος όροφος ανήκει στην γνώση: η αίθουσα Ιπποκράτης υπόσχεται να γίνει ένα σημείο αναφοράς τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, ‘πράσινες’ συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις, ενώ στο μέλλον θα φιλοξενούνται και γεύματα με βιολογικές πρώτες ύλες.   Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το Nature’s Ηair Studio & Barber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με τα πιο εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, οικολογικές βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό και παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις  δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Ο τελευταίος όροφος φιλοξενεί το Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη! Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών και η οροφή  συντίθεται από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ειδικό φωτισμό για να δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Στο Beehive SPA και στις 13 Ιπποκρατικές θεραπείες που προσφέρει, αποτυπώνεται μοναδικά η εμπειρία της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Το νέο κατάστημα της APIVITA, ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE, προτείνει μια  πρωτόγνωρη εμπειρία  καινοτόμων προϊόντων και πράσινων υπηρεσιών . Μία άποψη ζωής που αξίζει να γνωρίσετε.

  

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι

Τηλ. 210-3640560

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-21.00

Σάββατο 10.00-18.00