Νέα online προσφορά για την καθημερινή βρεφική φροντίδα και την προστασία από τους ερεθισμούς, από το ηλεκτρονικό Φαρμακείο www.pharmazen.gr.

Το  πακέτο προσφοράς  περιλαμβάνει  2 κρέμες Sudocrem των 250γρ. και μία επιπλέον κρέμα ΔΩΡΟ και η τιμή του ανέρχεται στα 20,52 με συνολική έκπτωση 33%.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η παραγγελία γίνεται άμεσα και με όποιον τρόπο επιθυμείτε – ακόμα και τηλεφωνικά- ενώ  υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Στο Online Φαρμακείο θα βρείτε πολλές ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και προτάσεις σε προϊόντα παιδικής υγείας και φροντίδας. Παράλληλα θα βρείτε εκπτώσεις σε χιλιάδες προϊόντα φαρμακείου για τη Μαμά αλλά και όλη την οικογένεια, ενώ πολύ συχνά πραγματοποιούνται και ειδικά bazaar αποκλειστικά για τους πελάτες του online φαρμακείου.

Το Sudocrem είναι ένα δημοφιλές προϊόν για τη θεραπεία της βρεφικής δερματίτιδας από πάνα και χρησιμοποιείται ευρέως από χιλιάδες οικογένειες. Κλινικά αποδεδειγμένα, καταπραϋνει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας.

Το Sudocrem χρησιμοποιείται επίσης και σε άλλες δερματικές καταστάσεις που χρειάζονται μια καταπραϋντική, προστατευτική, ήπια αντισηπτική κρέμα με πρόσθετες επουλωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες (κοψίματα & εκδορές, ελαφρά εγκαύματα, ήπια ηλιακά εγκαύματα).

Το pharmazen.gr είναι ένα πλήρες και πιστοποιημένο ελληνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο, το οποίο διαθέτει όλα τα επώνυμα και δημοφιλή προϊόντα, με εξαιρετική ποιότητα εξυπηρέτησης και δυνατότητα διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Το Φαρμακείο προσφέρει σε μόνιμη βάση εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, ενώ θα βρείτε και πολλά ειδικά πακέτα προσφορών σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.