Η συλλογή Flik Flak Sunny Hours 2014 αποδεικνύει ότι οι ηλιαχτίδες μπορούν να είναι τόσο χρωματιστές όσο και το ουράνιο τόξο! 14 ρολόγια, επτά για αγόρια και επτά για κορίτσια, είναι το κλειδί για έναν κόσμο που έχει πάντα ήλιο. Η ελβετική τους ακρίβεια, η ανεξάντλητη χρωματική παλέτα που στολίζει με περίτεχνα σχέδια τα λουράκια τους και η γερή πλαστική κάσα είναι η συνταγή για ανέμελα παιχνίδια στον ήλιο. Η Flik Flak προσκάλεσε στο πάρτι για μια ακόμη φορά τους αγαπημένους της χαρακτήρες καρτούν, τη Hello Kitty, τον Winnie το αρκουδάκι, τον Batman και τον  Superman!
Τι κάνει τα Flik Flak να κάνουν τικ-τακ?
Τα Flik Flak είναι τα παιδικά ρολόγια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι τα ρολόγια που μαθαίνουν στα παιδιά όλου του πλανήτη να διαβάζουν την ώρα, από το 1987. Ήταν το πρώτο παιδικό ρολόι που εφάρμοσε την ιδέα της διδασκαλίας ανάγνωσης της ώρας, με εύκολο, εύληπτο και διασκεδαστικό τρόπο. Τα ρολόγια Flik Flak είναι Ελβετικής κατασκευής, διαθέτουν πλαστική κάσα και πλαστικό τζάμι που γυαλίζεται. Η ενέργειά τους τροφοδοτείται από τον Ελβετικό μηχανισμό quartz με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, ενώ είναι και ανθεκτικά στους κραδασμούς και όσα διαθέτουν υφασμάτινο λουράκι πλένονται στο πλυντήριο στους 40º C.
Η Flik Flak είναι εταιρία που ανήκει στον Όμιλο Swatch Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και διανομέα ρολογιών στον κόσμο, με 160 σημεία παραγωγής στην Ελβετία.