Νέα online προσφορά για την καθημερινή βρεφική φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, από το ηλεκτρονικό φαρμακείο www.pharmazen.gr

Η νέα προσφορά περιλαμβάνει 3 κρέμες για αλλαγή πάνας Frezyderm Baby Cream 175ml στην τιμή των €29,95, με συνολική έκπτωση 33% (αρχική τιμή €44,40).

H Frezyderm Baby Cream είναι μια απαλή, προστατευτική κρέμα καθημερινής περιποίησης της βρεφικής μηρογεννητικής περιοχής για μετά την αλλαγή της πάνας. Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για βρέφη και παιδιά, απλώνεται εύκολα ενώ δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ προστασίας, χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Χάρη στο χαμομηλέλαιο και την πανθενόλη που περιέχει, προστατεύει από τους ερεθισμούς, αναπλάθει και επουλώνει την επιδερμίδα, καθώς παρέχει καταπραϋντική, αντισηπτική και αδιάβροχη δράση. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens ή αρώματα.

Η προσφορά με έκπτωση 33% ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ενώ, επίσης, διατίθεται και σε πακέτο 2 τεμαχίων Frezyderm Baby Cream 175ml στα €20,20.

Επισκεφθείτε το online φαρμακείο για να παραγγείλετε το πακέτο προσφοράς 3 τεμαχίων Frezyderm Baby Cream με €29,95, να μάθετε για τις εκατοντάδες επιπλέον προσφορές σε προϊόντα παιδικής υγείας και φροντίδας, αλλά και να βρείτε σε έκπτωση χιλιάδες προϊόντα καλλυντικής περιποίησης, συμπληρώματα διατροφής και άλλα προϊόντα για άνδρες και γυναίκες.