Για ακόμη μια φορά το Finish, το κορυφαίο όνομα στα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη όλο και περισσότερων καταναλωτών να μειώσουν τα χημικά που χρησιμοποιούν για τις δουλειές στο σπίτι, παρουσιάζει ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, το νέο  Finish Power & Pure.
Το νέο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Power & Pure συνδυάζει τη δύναμη του «ενεργού οξυγόνου» που εξασφαλίζει απόλυτη λάμψη και καθαριότητα, με ακόμα καλύτερη σύνθεση. Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσέγγιση στα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων!
Διαχρονικά, το Finish, ο ηγέτης στα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων, διατηρεί το ρεκόρ των πιο καινοτόμων προϊόντων στην αγορά: Προϊόντα που παρέχουν στους καταναλωτές ασυναγώνιστη ποιότητα και προστιθέμενη αξία και τέλεια αποτελέσματα!
Το Finish Power & Pure, με «ενεργό οξυγόνο» εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα Finish που εμπιστεύονται χρόνια τώρα οι καταναλωτές, με ακόμα καλύτερη σύνθεση. Πρόκειται για ένα premium προϊόν όπως τα Finish Quantum και Finish All in One, τα οποία παρέχουν στους καταναλωτές μία αληθινή επιλογή όταν πρόκειται για το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων- μία επιλογή που εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα.