Το Clempad είναι το πρώτο Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για παιδιά ηλικίας 6+ και είναι εξ ολοκλήρου στα ελληνικά!
Αν το πιάσετε στα χέρια σας και αρχίσετε τις περιηγήσεις στο ψηφιακό του σύμπαν, μάλλον θα καταλάβετε το γιατί. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα εργαλείο, που θα βοηθήσει τα παιδιά σχολικής ηλικίας να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες μέσα από το πιο προσφιλές σε αυτά περιβάλλον, την τεχνολογία.
Το ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν εκπαιδευτικές εφαρμογές της Clementoni στα ελληνικά με πληθώρα διαφορετικών εκπαιδευτικών θεμάτων όπως μαθηματικά, ιστορία, διάστημα, ζωολογία, προϊστορία και πολλά ακόμη. Επίσης, τα παιδιά μετά από γονικό έλεγχο και ρυθμίσεις, έχουν στη διάθεσή τους εφαρμογές και παιχνίδια Android, συλλογή πολυμέσων, σύστημα ασφαλούς email, ασφαλή πλοήγηση στο Internet αλλά και διάφορα ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να κατεβάσουν.
Οι γονείς μέσα από ένα εύκολο και απλό περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς μπορούν να αποτρέπουν τις ρυθμίσεις από τα παιδιά με τη χρήση κωδικού πρόσβασης, να ρυθμίσουν το επίπεδο ασφάλειας της πλοήγησης στο Internet και τη χρήση του email, να διαχειριστούν έως και 4 διαφορετικά προφίλ παιδιών και τα περιεχόμενά τους αλλά και το χρόνο χρήσης για κάθε παιδί ξεχωριστά!
Με το Clempad οι γονείς είναι ήσυχοι πως τα παιδιά τους θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίοι οι ίδιοι έχουν επιλέξει και εγκρίνει, στις ώρες που έχουν επιτρέψει την πρόσβαση από κάθε παιδί!
Αλλά και οι ίδιοι οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Clempad σαν ένα κανονικό Android Tablet.