Η πρώτη «Άρπαξε τις ευκαιρίες!» σας επιτρέπει να κερδίσετε έως 100€ σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων βρεφανάπτυξης: πολλές εκπτώσεις σε όλα τα απαραίτητα είδη για τις διακοπές, από τον περίπατο μέχρι τον ύπνο. Επίσης σε κάθε αγορά καλλυντικού Chicco παίρνετε άλλο ένα ίδιο εντελώς δωρεάν!
Εκτός από αυτές τις φανταστικές προσφορές, καταφτάνει στα καταστήματα και μια μεγάλη καινοτομία: οι πάνες Prénatal! Σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν μέγιστη συγκράτηση και άνεση, θα διατίθενται σε οικονομική, διπλή συσκευασία μόνο με 9,99€ σε 5 μεγέθη: new born 2-5 Kg, mini 3-6 Kg, midi 4-9 Kg, maxi 8-18 Kg, junior 12-25 Kg. Στο πλαίσιο της προσφοράς «Άρπαξε τις ευκαιρίες», με την αγορά της πρώτης συσκευασίας με πάνες Prénatal κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι της ίδιας αξίας με ελάχιστη αγορά 30€, που θα μπορεί να εξοφληθεί σε όλη τη συλλογή μας από 27 Μαΐου μέχρι και 30 Ιουνίου.
Τα νέα μας όμως δεν τελειώνουν εδώ!
Με την προσφορά «Ένα όμορφο καλοκαίρι με εκπληκτικές προσφορές!» κερδίζετε 50% στην αγορά του είδους με τη χαμηλότερη τιμή, σε όλες τις πετσέτες για τη θάλασσα και τα μαγιό για την έγκυο, το νεογέννητο και το παιδί ως 8 ετών.
Οι προσφορές θα ισχύουν από τις 8 μέχρι τις 26 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Prénatal.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά για τους κατόχους της κάρτας Prénatal, που μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα και εξασφαλίζει την πρόσβαση σε χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr και στην σελίδα της Prenatal στο Facebook