Αγωνιάτε για το πώς θα αποκτήσει το παιδί τις πρώτες βασικές γνώσεις; Πώς θα αντιληφθεί τις αισθήσεις του και πώς θα αναπτύξει τις ικανότητές του; Μήπως φοβάστε ότι στα πρώτα του βήματα μπορεί να στερηθεί κάποιες σημαντικές γνώσεις ή ότι δεν θα του τις μεταδώσετε με το σωστό τρόπο;
Η σειρά Baby Clementoni από την AS Company είναι ένα πραγματικό εργαλείο εκπαίδευσης στα χέρια των γονιών και μία διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού για τα παιδιά. Εντοπίζει 4 βασικούς τομείς μάθησης που χαρακτηρίζουν την ανάπτυξη του παιδιού, στα πρώτα χρόνια της ζωής του. Η επαφή με τα αντικείμενα, τα οπτικά ερεθίσματα από χρώματα, φώτα και εικόνες, καθώς και η αντίληψη των ήχων, των φωνών και της μουσικής, μεταδίδουν έντονα ερεθίσματα που το βοηθούν να μάθει διασκεδάζοντας. Παράλληλα, ενισχύουν την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική του ανάπτυξη.
Το παιχνίδι θα είναι πάντα ο ιδανικός τρόπος για να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει χαρούμενα, δημιουργικά και να κατακτήσει τις πρώτες γνώσεις απλά, εύκολα και διασκεδαστικά. Μέσα από το παιχνίδι θα ανακαλύψει τις πρώτες του δεξιότητες, τα ερεθίσματα που το συγκινούν και το εντυπωσιάζουν, τα χρώματα και τους ήχους που το γεμίζουν χαρά.
Με τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni θα ανακαλύψετε κι εσείς με τη σειρά σας τις δεξιότητες και τις ικανότητες του μωρού σας. Θα παρατηρήσετε πώς αυτές αναπτύσσονται όμορφα, γρήγορα και απλά. Θα το δείτε να ακούει χαρούμενους ήχους, να θαυμάζει τα χρώματα, να αγγίζει με περιέργεια τα παιχνίδια, να περιεργάζεται τα χαρακτηριστικά τους και να εντυπωσιάζεται με κάθε νέα του ανακάλυψη.
Στην ολοκληρωμένη σειρά Baby Clementoni υπάρχει ένα παιχνίδι για κάθε επιπλέον μάθηση. Θα αισθάνεστε σιγουριά ότι το παιδί σας θα περνά τις ώρες του χαρούμενα, δημιουργικά και θα εξελίσσει τη φαντασία του με τον πιο όμορφο τρόπο! Βλέποντας το χαρακτήρα του μωρού σας, επιλέξτε το παιχνίδι που θεωρείτε ότι θα το παρακινήσει να εξερευνήσει νέα πράγματα, να ξεδιπλώσει από νωρίς τα ταλέντα του και να κάνει την κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια!
Baby Clementoni σημαίνει ασφάλεια, ποιότητα, χαρά, ανάπτυξη, δημιουργία, κατασκευές και μια όμορφη αρχή σε κάθε νέα ζωή!