Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ziridis Bilingual School και την πολύ θετική ανταπόκριση μαθητών και γονέων, το πρόγραμμα Ziridis Bilingual School επεκτείνεται και πλέον θα εφαρμόζεται στις τάξεις του Νηπιαγωγείου, από την Α’ έως και τη Στ’ του Δημοτικού (Cambridge Primary) και από την Α’ έως και τη Γ’ του Γυμνασίου (Cambridge Secondary), από τη σχολική χρονιά 2014-2015.
Ο διακεκριμένος εκπαιδευτικός οργανισμός Cambridge International Examinations -μέρος του κορυφαίου Πανεπιστημίου του Cambridge- αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο φορέα διεθνών προγραμμάτων και πτυχίων για μαθητές 5-19 ετών σε όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός Cambridge International Εxaminations παρέχει παγκοσμίως διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία συμπληρώνουν το εθνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα προγράμματα του εφαρμόζονται σε περισσότερα από 9.000 σχολεία σε 160 χώρες στον κόσμο.
Μέσα από το Ziridis Bilingual School, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει την προαιρετική παροχή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία αγγλόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού, παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου. Τα οφέλη για τους μαθητές μας είναι πολλαπλά:
∙      Απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων αποδεκτών από τα πιο διακεκριμένα Πανεπιστήμια στον κόσμο όπως Cambridge, Oxford, LSE, Harvard ,Yale, MIT.
∙      Οι μαθητές μας διατηρούν το δικαίωμα και τη δυνατότητα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
∙      Μπορούν να εισαχθούν στο Ziridis Bilingual School σε οποιοδήποτε έτος των σπουδών τους.
∙      Εξασφαλίζεται η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς εξωτερική βοήθεια ή ενίσχυση.
∙      Οι μαθητές μας αποκτούν τις γνώσεις ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν με άνεση οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε αγγλόφωνα Πανεπιστήμια, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
∙      Αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για επαγγελματική εξασφάλιση στο εξωτερικό.
∙      Τα πτυχία που παρέχει το Ziridis Bilingual School στους μαθητές μας IGCSE, Cambridge O level, Cambridge International AS και A Level είναι ισοδύναμα με τα αντίστοιχα πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Ziridis Bilingual School, παρακολουθούν παράλληλα δύο διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα -το Ελληνικό και το Cambridge Bilingual Programme- με αποτέλεσμα να έχουν μια πιο σφαιρική και ολιστική προσέγγιση του μαθήματος που διδάσκονται και στις δύο γλώσσες.
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο Ελληνικό σχολείο που εφαρμόζει το πρόγραμμα του Cambridge International School παράλληλα με το Ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών. Το Ziridis Bilingual School έχει ως στόχο οι μαθητές του να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και δεξιότητες, ώστε να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Cambridge International Examinations και στο e-mail: bilingual@ziridis.gr

Facebook