Με χιλιάδες είδη από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραφαρμάκων και καλλυντικών στο χώρο, καθώς και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, το DPharmacy.gr είναι η νέα πρόταση online φαρμακείου που έρχεται από τη Θήβα!
Το Dpharmacy.gr είναι το online κατάστημα του φαρμακείου Κ. Δημόπουλου & Σια Ο.Ε., που λειτουργεί στο ίδιο σημείο της πόλης της Θήβας για περίπου 100 χρόνια! Το φυσικό κατάστημα προσφέρει από το 1927 τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του με αξιοπιστία και συνέπεια, αρχές που από γενιά σε γενιά κράτησαν αδιαπραγμάτευτες και στην online εξυπηρέτησή τους.
Παρέχει μία πλούσια ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Προτεραιότητα έχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών γι’ αυτό, η ομάδα του Dpharmacy.gr είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει τηλεφωνικά συμβουλές για όποιο θέμα υγείας και υγιεινής σας απασχολεί. Επιπλέον μπορείτε να ρωτήσετε το εξειδικευμένο προσωπικό online, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο website.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα εγγυάται τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49€! Στο Dpharmacy.gr βλέπετε συνεχώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Απολαύστε τις καλοκαιρινές προσφορές και εκπτώσεις έως -45% σε αντηλιακά, αδυνατιστικά, κρέμες, γαλακτώματα και παιδικά προϊόντα!
Μπορείτε να παραγγείλετε πολύ εύκολα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και να πληρώσετε με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα/pay pal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό! Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με courier! Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα με ανταλλαγή ή πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης!
Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dpharmacy.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες προσφορές και εκπτώσεις που υπάρχουν. Ακόμη, ενημερώνεστε από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του Dpharmacy.gr για θέματα που αφορούν στην υγεία, στην πρόληψη, στην ομορφιά, στην αισθητική, λαμβάνετε διάφορες συμβουλές υγείας αλλά και μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα! Εγγραφείτε και κερδίστε 5€ στην πρώτη σας αγορά άνω των 100€!
Μάθετε περισσότερα στο www.dpharmacy.gr! Συμμετέχετε στον μεγάλο μας διαγωνισμό «Family Sun Protect» στο Facebook και κερδίστε την αντηλιακή προστασία για όλη την οικογένεια σας, συνολικής αξίας 80€!