Η εγκυμοσύνη είναι η πλέον ευαίσθητη, αλλά ταυτόχρονα και πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Οι ανάγκες ενυδάτωσης αυξάνονται, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και επηρεάζεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και εξαιτίας της αλλαγής των ορμονών, η επιδερμίδα μας παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία. Ξηροδερμία και έντονος κνησμός ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς αποτελούν τα βασικά συμπτώματα. Ένα αφροντούς με ειδικά συστατικά θα φροντίσει και θα βοηθήσει την άμεση ανακούφιση της, ενώ παράλληλα θα ενυδατώσει άμεσα την επιδερμίδα
Για την καθημερινό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας σας η Frezyderm σας παρουσιάζει το  Body Shower Revitalizing Cleanser.  
To Body Shower Revitalizing Cleanser είναι ένα απαλό καθαριστικό σώματος για το καθημερινό ντους, ιδιαίτερα των ευαίσθητων και ερεθισμένων επιδερμίδων. Περιποιείται το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα και ανακουφίζει από τον κνησμό. Τα ενεργά συστατικά του μειώνουν τους ερεθισμούς, ενυδατώνουν και αυξάνουν την αντοχή του δέρματος. 
*   Ιδανικό και για την περιποίηση της επιδερμίδας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. ** Δεν περιέχει άρωμα και χρώμα  Συνδυάζεται με την Prevenstria Cream για την πρόληψη δημιουργίας ραβδώσεων (ραγάδων) καθώς και με την Tripleffect Cream-Gel για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Ενημερωθείτε για την σειρά Feminine της Frezyderm η οποία σχεδιάστηκε με οδηγό τις ανάγκες της γυναίκας σε κάθε περίοδο της ζωής της και αποτελεί μια ολοκληρωμένη περιποίηση υγείας και ομορφιάς. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια, τα προϊόντα της σειράς Feminine ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιδερμίδας για υγεία και άνεση!