«H κουζίνα είναι το βασίλειο της νοικοκυράς», συνηθίζει να λέει η «βασίλισσα» της κουζίνας…η μαμά μου!
Μαζί της δεν συμφώνησα ποτέ, μιας και οι στοίβες των άπλυτων πιάτων μάλλον Σταχτοπούτα με έκαναν να αισθάνομαι παρά βασίλισσα.  Παραδόξως όμως συμφωνούν και επαυξάνουν μαζί της οι κόρες μου, οι οποίες όχι  μόνο λατρεύουν τη γιαγιά τους αλλά κάθε φορά που εκείνη μας επισκέπτεται από το χωριό, σκαρώνουν μεγαλοπρεπείς ημέρες κουζινομαχιών για χάρη της, με αμέτρητες ιδέες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής έμπνευσης, που καταλήγουν πάντα σε… τιτάνιες και – πιστέψτε με – καθόλου βασιλικές φασίνες.
Αυτή, όπως πολύ καλά φανταστήκατε ήταν και η κατάληξη της πρόσφατης επίσκεψης της γιαγιάς μας από το χωριό, η οποία ανταποκρινόμενη στην ερώτηση των προκομμένων θυγατέρων μου: «γιαγιά τι θες να σου μαγειρέψουμε για να φας όταν έρθεις;», εκείνη απάντησε «έχω πολύ πολύ καιρό να φάω ένα καλό κομμάτι παστίτσιο και για επιδόρπιο ένα ωραίο σιροπιασμένο μπακλαβά!»
Ω λα λα! Ο κύβος όχι μόνο είχε ριφθεί αλλά ήταν και περιχυμένος με μπόλικη πικάντικη μπεσαμέλ και ζεματιστό σιρόπι!
Η συνέχεια ήταν ένα θεότρελο σκηνικό με πρωταγωνιστές τον πάγκο και τον νεροχύτη της κουζίνας που βούλιαζαν στην κυριολεξία από λερωμένες κατσαρόλες, κολλημένα μπρίκια, καμμένα ταψιά και δεκάδες σπάτουλες, κουτάλες και μαχαίρια, θύματα σε ένα κατά τ’ άλλα νοστιμότατο -όπως αποδείχτηκε το μεσημέρι στο τραπέζι- έγκλημα! Η περήφανη γιαγιά της επίδοξης σεφ εγγονής της, επιδοκίμασε μέχρι τελευταίας μπουκιάς χρίζοντάς την για άλλη μια φορά «λιλιπούτεια master chef».
Κι όταν η γευσιγνώστρια μαμά μου, γύρισε και με είδε, να περιφέρομαι στην κουζίνα με πρωτόγνωρο χαμόγελο στα χείλη- με ρώτησε όλο έκπληξη: «Πώς και δεν κατσούφιασες με όλες τις κατσαρόλες και τις κουτάλες που είμαι σίγουρη πως χρειάστηκες ώρες για να πλύνεις;» Τότε χαμογέλασα ακόμα πιο πλατιά και της είπα αγκαλιάζοντάς την τρυφερά: «Καλή μου μανούλα, πίσω από κάθε βασίλισσα κρύβεται ένας από μηχανής θεός… που δεν είναι άλλο από μία ταμπλέτα Finish Pure & Power. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να πατήσω  το κουμπί του πλυντηρίου πιάτων και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Finish
Το νέο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων Finish Power & Pure συνδυάζει τη δύναμη του «ενεργού οξυγόνου» που εξασφαλίζει απόλυτη λάμψη και καθαριότητα, με ακόμα καλύτερη σύνθεση. Με λιγότερα χημικά και ενεργό οξυγόνο εγγυάται αστραφτερά και καθαρά πιάτα. Είναι απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά!
Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσέγγιση στα απορρυπαντικά πλυντηρίων πιάτων!