Η πλέον ευαίσθητη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας είναι η εγκυμοσύνη, όπου οι ορμονικές μεταβολές επηρεάζουν τη φυσιολογική εικόνα του δέρματος. Οι αιμορροΐδες είναι επίσης ένα πρόβλημα πολύ συχνό κατά τη διάρκεια της κύησης, κάτι που μόνο όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να το κατανοήσουν.  Τα καλά νέα έρχονται από την Frezyderm: Απαλλαγείτε από την  επώδυνη παρουσία τους με την βοήθεια της καταπραϋντικής κρέμας Rectanal Aid Cream και με τα μαντηλάκια Rectanal Aid Wipes.
Καταπραϋντική κρέμα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη από φυτικά εκχυλίσματα που έχουν μαλακτική, αναλγητική και στυπτική δράση. Ανακουφίζει από κνησμό και πόνο, καταπραΰνει την ερεθισμένη περιοχή και επουλώνει.
–      Απλώνεται σε καθαρό δέρμα στην περιπρωκτική περιοχή, 3-4 φορές την ημέρα, κυρίως πριν το βραδινό ύπνο.
–      Συνδυάζεται με τα υγρά μαντηλάκια Rectanal Aid Wipes για ενίσχυση και παράταση της δράσης.
–      Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες.
–      Κατάλληλη κατά την κύηση και τη γαλουχία.
Πρακτικά μαντηλάκια για καθαρισμό και άμεση ανακούφιση των αιμορροΐδων. Έχουν μαλακτική και αναλγητική δράση και ανακουφίζουν από κνησμό και πόνο. Επίσης, έχουν καταπραϋντική και επουλωτική δράση για την ερεθισμένη περιοχή καθώς έχουν εμποτιστεί με τα δραστικά συστατικά της Rectanal Aid Cream.
–      Σε καθαρό δέρμα στην περιπρωκτική περιοχή, 3-4 φορές την ημέρα, κυρίως πριν το βραδινό ύπνο.
–      Συνδυάζονται με την Rectanal Aid Cream για ενισχυμένη δράση.
–      Δεν περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες και άρωμα.
–      Κατάλληλα κατά την κύηση και τη γαλουχία
Ενημερωθείτε για την σειρά Feminine της Frezyderm η οποία σχεδιάστηκε με οδηγό τις ανάγκες της γυναίκας σε κάθε περίοδο της ζωής της και αποτελεί μια ολοκληρωμένη περιποίηση υγείας και ομορφιάς. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια, τα προϊόντα της σειράς Feminine ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιδερμίδας για υγεία και άνεση!