H πιο γρήγορη νίκη στην ιστορία της ψείρας.
Το Para Plus είναι το No1* αντιφθειρικό που εμπιστεύονται  20 χρόνια τώρα  οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες για να λύσουν γρήγορα , αποτελεσματικά και με ασφάλεια το πρόβλημα της αντοχής της ψείρας και της κόνιδας.   
Φιλικό με το κεφάλι, εχθρικό με τις ψείρες.
∙      To Para plus, χάρη στη συνέργεια και τον αρμονικό συνδυασμό των 3 ενεργών συστατικών του,   ειδικά μελετημένα για την  καταπολέμηση των ψειρών της κεφαλής, εξουδετερώνει  αποτελεσματικά  όχι μόνο τις ψείρες που αντέχουν αλλά και την κόνιδα, καθώς εισχωρεί και στο κέλυφος του αβγού της ψείρας.
      Ο συνδυασμός αυτών των δραστικών συστατικών του Para Plus, με διαφορετικό μηχανισμό      δράσης,  δεν επιτρέπει την ανάπτυξη ανθεκτικών στελεχών.
      Με τον τρόπο αυτό η αποτελεσματικότητα του Para Plus παραμένει αναμφισβήτητη.
      
Αποτελεσματικότητα και Ευκολία χρήσης.
∙      Το Para Plus είναι εξαιρετικά εύχρηστο και εξασφαλίζει τη συνεργασία του παιδιού.  Κυκλοφορεί σε μορφή αερολύματος και διαθέτει ειδικό ρύγχος εφαρμογής. Αρκεί μόνο μια εφαρμογή,  για 10 λεπτά  σε στεγνά μαλλιά χωρίς καμιά άλλη προετοιμασία και στη συνέχεια αφαιρείται εύκολα με οποιοδήποτε σαμπουάν.  Το Para Plus είναι άοσμο και δεν λαδώνει τα μαλλιά.
20 χρόνια Para Plus.  Μακροχρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης.
Το Para Plus , μέσα από τη μακροχρόνια χρήση και εμπειρία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μητέρων που πάντα θέλουν να φροντίζουν τα παιδιά τους με έναν αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.   Γι΄ αυτό  και συνεχίζει να διατηρεί σταθερά την 1η θέση* σε πωλήσεις ανάμεσα σε όλα τα σκευάσματα που κυκλοφορούν για την καταπολέμηση της ψείρας,  απαλλάσσοντας από το πρόβλημα της ψείρας και της κόνιδας  χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο  γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια
(*Αφορά Πωλήσεις Φαρμακείων, Κατηγορία  86H1 ANT.PROD.F.HAIR, Πηγή IMS Hellas)
–  Δε χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 30 μηνών, σε ασθματικούς ασθενείς, παιδιά με βρογχίτιδα ή δύσπνοια.       
–  Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει επί του τριχωτού της κεφαλής περισσότερο από 10′ μετά τον ψεκασμό.
To Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων Συνιστούν:
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.