Το MLS iQTab Kido το νέο Tablet για μικρούς και μεγάλους, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, φέρνει σε αποκλειστικότητα το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Το MLS iQTab Kido αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γονιό, καθώς μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί του και να ορίσει την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το Tablet. Απλό και εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, το MLS iQTab Kido διαθέτει οθόνη αφής 7» LCD IPS με τεχνολογία multi touch, δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 8GB.
Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών και των μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν. Από το android περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr