Το brand Kickers τυχαίνει ευρείας αποδοχής για περισσότερα από 40 χρόνια και έχει φορεθεί από όλες τις ηλικίες- από βρέφη και μικρά παιδιά μέχρι και τους εφήβους. Τα Kickers διατηρούν τη διαχρονικότητα τους συνδυάζοντας την αυθεντικότητα με το εξαιρετικό στυλ. Προσφέρουν στο «φανατικό» κοινό τους άνεση, ανατομία και ποικιλία σχεδίων που φοριούνται καθημερινά από παιδιά κάθε ηλικίας.
Τα φετινά παιδικά μποτάκια θα ενθουσιάσουν τους μικρούς φίλους, με τους μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και τα «παιχνιδιάρικα» υλικά – γούνα και λουστρίνι – που συμπληρώνουν τα υψηλής ποιότητας δέρματα. Τα μποτάκια αγκαλιάζουν απαλά τον αστράγαλο, προσφέροντας σωστή στήριξη του πέλματος που διασφαλίζει τη σωστή βάδιση των μικρών στα πρώτα τους βήματα και την καλή ανάπτυξη του ποδιού!
Τα Kickers διακρίνονται από τον κόκκινο και πράσινο κύκλο στις σόλες για να ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό παπούτσι, την ραμμένη ετικέτα στο επάνω μέρος του παπουτσιού, τα χαραγμένα eyelets, την χαραγμένη στάμπα στο πίσω μέρος του παπουτσιού και το δερμάτινο λουλουδάκι σήμα κατατεθέν της μάρκας.