Η Pharmasept παρουσιάζει τo Tol Velvet School Cologne, μία κλινικά μελετημένη αρωματική λοσιόν με φυσικά αιθέρια έλαια που προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής και πρωτεΐνες μεταξιού που περιποιούνται τα μαλλιά. Έχει ευχάριστο άρωμα, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν λαδώνει τα μαλλιά.
Συνιστάται για καθημερινή προληπτική χρήση κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ή την κατασκήνωση.
Προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής Περιέχει φυσικά αιθέρια έλαια από Λεβάντα, Ευκάλυπτο, Κιτρονέλλα, Τea tree oil και παράγοντες που βοηθούν να προστατέψετε το τριχωτό της κεφαλής από ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Ανακουφίζει το δέρμα του κεφαλιού Το εκχύλισμα Χαμομηλιού και η αλλαντοΐνη καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και τις μικροαμυχές που δημιουργούνται από τον κνησμό. Το Aloe Vera gel αφήνει ενυδατωμένο και μαλακό το δέρμα του κεφαλιού.
Φροντίζει και θρέφει τα μαλλιά Οι πρωτεΐνες μεταξιού και η Προβιταμίνη Β5 περιποιούνται τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη.
*  Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, ψεκάζοντας προληπτικά τα μαλλιά και περιμετρικά πίσω στον λαιμό. Απλώστε τη λοσιόν κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά χωρίς να τα ξεβγάλετε.
** Δερματολογικά ελεγμένο και Κλινικά μελετημένο στο νοσοκομείο Αττικό
5 συμβουλές για την φροντίδα των παιδικών μαλλιών
–  Χρησιμοποιήστε μόνο απαλά προϊόντα για τα μαλλιά κατάλληλα για τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας.
–  Βεβαιωθείτε ότι το παιδάκι σας έχει το σωστό κούρεμα.
–  Κάντε το λούσιμο όσο το δυνατό πιο διασκεδαστικό τραγουδώντας ή κάνοντας μασάζ καθώς απλώνετε το σαμπουάν.
– Προστατέψτε τα μακριά μαλλιά κατά τη διάρκεια του ύπνου. Μην αφήνετε ποτέ κοκαλάκια πάνω, κρατήστε τα μαλλιά πιασμένα πριν το παιδάκι σας πέσει για ύπνο.
–  Τα μαλλιά του παιδιού σας μπορεί να γίνουν ατίθασα κάποιες φορές. Για να το αποφύγετε, προσπαθήστε να χτενίζετε απαλά τα μαλλιά του παιδιού σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και μια ειδική λοσιόν καθημερινής περιποίησης και προστασίας.