Η Σοφία η Πριγκίπισσα επιστρέφει στην Ελλάδα, στις 27 Σεπτεμβρίου με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων μέσα από το Disney Junior και τον Ote TV.
Οι φίλοι της σειράς μπορούν να απολαύσουν τις μαγικές νέες περιπέτειες της Σοφίας αλλά και ξεχωριστές εμφανίσεις με τις Πριγκίπισσες της Disney, όπως την Χιονάτη, την Μουλάν, την Τιάνα και την Ραπουνζέλ.
Η σειρά κινουμένων σχεδίων, αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου κοριτσιού (της Σοφίας), που εκπαιδεύεται να γίνει πριγκίπισσα, και τις περιπέτειές της καθώς μαθαίνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής πριγκίπισσας – ειλικρίνεια, πίστη, συμπόνια και επιείκεια.
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων ξεκινά με ένα μαγευτικό επεισόδιο στις 27 Σεπτεμβρίου, όπου η Χιονάτη βοηθάει την Σοφία να μάθει να εμπιστεύεται το ένστικτό της όταν εκείνη υποψιάζεται ότι η μάγισσα δεν είναι αυτή που εμφανίζεται. Η μάγισσα στην πραγματικότητα είναι η Μις Νιτλ, μία κακιά νεράιδα που μεταμφιέζεται για να προσπαθήσει να κλέψει το μαγικό φυλαχτό της Σόφιας.
Για να γιορτάσει μαζί με τους μικρούς της φίλους  τα νέα της επεισόδια, η Πριγκίπισσα Σοφία σας  προσκαλεί να λάβετε μέρος τον μοναδικό διαγωνισμό της και να κερδίσετε καταπληκτικά δώρα από την συλλογή της. Αρκεί να πάτε στο πλησιέστερο κατάστημα παιχνιδιών και να πάρετε δωρεάν το φυλλάδιο του διαγωνισμού.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.
Επίσης, για περισσότερη διασκέδαση με την Σοφία την Πριγκίπισσα, οι μικρές πριγκίπισσες μπορούν να μπουν στο disneyjunior.gr
δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς
πρεμιέρα το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 10:00 πμ
στο Disney Junior στο OTE TV
Νέα επεισόδια κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.