Όταν η Inglesina με την τεράστια εμπειρία και την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία της αγοράς προτείνει Συστήματα Μεταφοράς, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαμογελάσουμε και να υποδεχτούμε τις πιο ευφάνταστες και ασφαλείς λύσεις μεταφοράς για τι πιο πολύτιμο «φορτίο» της ζωής μας.
Το Σύστημα μεταφοράς είναι ένα πλήρες πακέτο που σας επιτρέπει, με μία και μόνο αγορά, να έχετε όλα όσα σας είναι απαραίτητα για τη μεταφορά του μωρού από τη γέννησή του έως και 15 κιλά βάρους. Κάθε ένα διαθέτει ξεχωριστό λειτουργικό σχεδιασμό με έμφαση στις λεπτομέρειες για να προσαρμόζεται ευέλικτα και αποτελεσματικά τόσο στις διαφορετικές συνθήκες ζωής όσο και στις κοινές ανάγκες και απαιτήσεις όλων των γονέων. Τα Συστήματα Μεταφορά της Inglesina αποτελούνται από τον σκελετό, πάνω στον οποίο μπορούν να «κλειδώσουν» με ασφάλεια και άνεση το πορτ μπεμπέ, η μεταφερόμενη θέση του καροτσιού που αυτόματα μετατρέπει το σκελετό σε καροτσάκι περιπάτου και το απαραίτητο – σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας κάθισμα αυτοκινήτου Ομάδας 0+ (για τη μεταφορά του μωρού στο αυτοκίνητο από τη γέννηση έως και 13 κιλά βάρους). Ποιο αναλυτικά:
Otutto Deluxe
To Otutto είναι ένα Σύστημα Μεταφοράς που σας αιχμαλωτίζει με το ρομαντικό και ραφινάτο του στυλ και που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κάθε του λεπτομέρεια να προσφέρει μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο παιδί σας και την πιο ευχάριστη εμπειρία για εσάς. Η ειδική ενιαία χειρολαβή επιτρέπει να το οδηγείτε με ένα μόνο χέρι και προσφέρει μια ήρεμη και ρευστή κίνηση. Η ρευστή αυτή κίνηση των τροχών εγγυάται από τα μεταλλικά ρουλεμάν και από το σύστημα περιστροφής με εύκολα πάντα χειριζόμενο εντολέα. Ο σκελετός είναι ελαφρύς, αλλά στιβαρός και χαρακτηρίζεται από χρωμιομένους σωλήνες, όπως και οι ζάντες του τροχού που το καθιστούν high tech και εξαιρετικά κομψό. Το σύστημα της τοποθέτησης των διαφορετικών στοιχείων είναι γρήγορο και πρακτικό για να επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από τη μία διαμόρφωση στην άλλη.
Trilogy System
Γραμμές καθαρές και μοντέρνες, σύγχρονα και εξευγενισμένα χρώματα αλλά κυρίως τεχνικές λύσεις που το καθιστούν ιδανικό για απαιτητικούς γονείς που επιθυμούν ένα Σύστημα Μεταφοράς άνετο και πρακτικό για κάθε περίσταση. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται πιο εύκολες με το Trilogy. Οι τροχοί του είναι εξοπλισμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν διευκολύνοντας τις βόλτες σας και ο μηχανισμός που ρυθμίζει τις περιστρεφόμενες ρόδες βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι ο τρόπος που ανοίγει και κλείνει το καρότσι και με το Trilogy αυτό γίνεται μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό μοχλό. Όλα τα στοιχεία που αποτελούν αυτό το Σύστημα Μεταφοράς είναι πανεύκολο στο να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από το σκελετό, κάνοντας την εναλλαγή πολύ άμεση και γρήγορη.
Zippy System Pro
Το Zippy System Pro είναι το περίφημο Σύστημα Μεταφοράς της Inglesina, που διαχρονικά αποτελεί σύμβολο αξιοπιστίας και ποιότητας. Το Zippy System Pro είναι η εξέλιξη του γνωστού Συστήματος Μεταφοράς Zippy, το οποίο χαίρει την εκτίμηση των γονέων σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του ότι είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Ο σκελετός, επανασχεδιασμένος στο στυλ και στην τεχνική, είναι πιο ελαφρύς και πολύ εύκολος στο χειρισμό. Οι τροχοί, είναι εφοδιασμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν και έχουν μια εξαιρετική ικανότητα ελιγμών, ενώ το σύστημα ενεργοποίησης περιστροφής κάνει τους τροχούς ευέλικτους. Το κλείσιμο και το άνοιγμα είναι απλά, γρήγορα και εκτελούνται με ένα μόνο χέρι, μια μεγάλη ευκολία λόγω της συχνότητας που εκτελούνται αυτές οι διαδικασίες.
Quad System
Το Quad είναι ένα Σύστημα Μεταφοράς που συνδυάζει έναν εξαιρετικά μοντέρνο και άρτιο τεχνικό σχεδιασμό με την ικανότητα να διασχίζει ακόμα και το πιο ανώμαλο έδαφος. Αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλονται στους μεγάλους τροχούς του και τα μεταλλικά ρουλεμάν καθώς και τον σκελετό με τον καινοτόμο σχεδιασμό που του χαρίζει χαμηλό βάρος και στιβαρότητα. Οι επενδύσεις τονίζουν ένα «cross over» look με υφάσματα που εμπνεύστηκαν κατευθείαν από την φύση και που χαρακτηρίζονται από την υφή της juta, την ελαφρότητα του λινού και την απαλότητα του jersey melange. Η ενιαία χειρολαβή σας επιτρέπει να το οδηγήσετε άνετα με ένα μόνο χέρι και το σύστημα κλεισίματος του σκελετού, που αποτελεί πατέντα της εταιρίας Inglesina, επιτρέπει το κλείσιμο με ένα μόνο χέρι.