Φανταστείτε ένα κόσμο που για κάθε αγαθό που αγοράζετε, ένα αντίστοιχο παραδίδεται σε κάποιον ο οποίος το έχει απόλυτη ανάγκη.
Γίνετε ευεργέτης χωρίς κόπο η παραπάνω χρήματα, απλά αγοράζοντας χρήσιμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.
To ηλεκτρονικό κατάστημα www.1gia1.gr,  εμπορεύεται ποιοτικά προϊόντα με ένα καινοτόμο τρόπο και  κοινωνικό όφελος. Για κάθε ένα αγαθό που αγοράζεται, ένα αντίστοιχο παραδίδεται σε κάποιον που το έχει απόλυτη ανάγκη… τροφοδοτεί την Ζωοδόχο πηγή, το Χαμόγελο του παιδιού, την Κιβωτό του Κόσμου και την Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Κάνοντας «κλικ» στο www.1gia1.gr, θα βρείτε μόνο ποιοτικά , επιλεγμένα  προϊόντα όπως Κρητικό παρθένο Ελαιόλαδο, διάφορους τύπους Ζυμαρικών, Κρίθινο παραδοσιακό Παξιμάδι, Βρώσιμες Ελιές, Σαπούνι ελαιολάδου και άλλα. Όλα προϊόντα προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς ή συνεταιρισμούς οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
Το www.1gia1.gr, έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραδίδει τα αγαθά του σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστο κόστος μεταφορικών.
Όραμα τους είναι να κάνουν την κατανάλωση κοινωνική παροχή, να πουλάνε ποιοτικά αγαθά σε λογικές τιμές και κάθε πώληση αυτόματα να τροφοδοτεί κάποιον που χρειάζεται την στήριξή μας.
Ας αγκαλιάσουμε  την προσπάθεια και ας σταθούμε δίπλα σε ιδρύματα και ανθρώπους που πραγματικά αξίζει να στηριχτούν…Ας αλλάξουμε τον κόσμο!