Χαρίστε στο μωρό σας το καλύτερο δώρο αυτά τα Χριστούγεννα: Τα προϊόντα του μήνα από την Pampers! 

Στείλτε φωτογραφίες με τα παιδιά σας σε χριστουγεννιάτικο φόντο και πολλή Αγάπη, Ύπνο και Παιχνίδι, και κερδίστε προϊόντα από την Pampers για έναν ολόκληρο μήνα!

Τα Pampers, θέλοντας να κάνουν τις γιορτές σας όσο πιο χαρούμενες γίνεται, σας προσκαλούν σε συνεργασία με το imommy.gr να πάρετε μέρος στο Σούπερ Διαγωνισμό για τα Χριστούγεννα και να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν τα Προϊόντα του Μήνα (4 πακέτα πάνες & 4 πακέτα μωρομάντηλα).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, δηλώστε συμμετοχή εδώ από Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 έως Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.  Δείτε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες που μας στείλατε εδώ

Love Sleep & Play

Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικοί τρόποι για να μεγαλώσεις ένα μωρό. Αλλά αυτό που έχει στην πραγματικότητα ανάγκη το μωρό σας δεν είναι άλλο από αγάπη, ύπνο και παιχνίδι. Γι’ αυτό και τα Pampers  πραγματοποίησαν μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Love, Sleep & Play», προκειμένου να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους τα μωρά επηρεάζονται από τους 3 αυτούς βασικούς πυλώνες ανάπτυξης. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 1.000 συμμετέχοντες γονείς με παιδιά 5 ετών και πάνω σε έξι διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και τα αποτελέσματά της έδειξαν ότι η Αγάπη, ο Ύπνος και το Παιχνίδι είναι τα πιο σπουδαία πράγματα που μπορούμε να χαρίσουμε στα παιδιά μας. Περισσότερα στοιχεία για τα αποτελέσματα της έρευνας στη χώρα μας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.