Ξεκινούν οι συμφέρουσες ευκαιρίες στην Prénatal για τους πιο μικρούς και τις μαμάδες τους! Οι καλύτερες μάρκες για το φαγητό, τον περίπατο, το μπάνιο, το παιχνίδι και τον ύπνο σε χαμηλές τιμές με κέρδος έως €100.

Άμεση έκπτωση σε μια ευρεία συλλογή ειδών: μετατρέψιμα συστήματα, καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια περιπάτου, μάρσιπους, πάνες, σετ για κρεβάτι, παιχνίδια, παιδικά δωμάτια, παρκοκρέβατα, λίκνα, μπιμπερό, πιπίλες, αποστειρωτές, καρεκλάκια φαγητού, καλλυντικά και άλλα πολλά! Πιο συγκεκριμένα, θα βρεις:

·         -40% σε όλη τη σειρά Libero

·         -20% σε όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου και αποστειρωτές Chicco

·         στα μπιμπερό Simply της Chicco κέρδισε 1+1 ίδιο δώρο

·         -15% σε όλα τα καλλυντικά και μωρομάντιλα Proderm

·         -15% σε όλη τη σειρά Fisher Price

·         1+1 δώρο στη σειρά καλλυντικών για το παιδί Prénatal

Με λίγα λόγια η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις χρήσιμες αγορές σε σούπερ τιμές, σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις 50% & 60% στα είδη της χειμερινής κολεξιόν!

Η προσφορά ισχύει έως 16 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card, την οποία μπορείς να αποκτήσεις σε όλα τα καταστήματα εντελώς δωρεάν και προσφέρει χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες. Πολλά προνόμια και ειδικές προσφορές, που συνοδεύουν τις μαμάδες του σήμερα και του αύριο κατά τη διάρκεια της υπέροχης εμπειρίας της γέννησης και της ανάπτυξης ενός παιδιού.

Ξεφύλλισε το φυλλάδιο εδώ http://goo.gl/zwncfB και ανακάλυψε όλα τα είδη σε προσφορά!