Η Power Health είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρία φυσικών προϊόντων υγείας, και η μόνη που διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, λανσάροντας επιτυχώς πάνω από 50 καινοτόμα προϊόντα, αποκλειστικά από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.
Εμείς σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Εβδομάδας Power & Health που διοργανώνει το online φαρμακείο inatural, από Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου μέχρι Κυριακή 1 Μαρτίου 2015. Εκεί θα βρείτε όλη τη μάρκα με έκπτωση 35%, και άλλες εκπλήξεις!
Mην ξεχάσετε να λάβετε μέρος και στο διαγωνισμό του inatural στο facebook. 3 τυχεροί κερδίζουν από 4 συμπληρώματα διατροφής της εξαιρετικής σειράς Power Health Platinum:
–   Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα: Ένα πλούσιο και αποδοτικό μείγμα ολικών Ωμέγα 3 ακόρεστων λιπαρών οξέων, η καθημερινή πρόσληψη των οποίων είναι εξαιρετικά σημαντική για τον οργανισμό, εφόσον είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου των ουσιών στα κύτταρα μας
–   Hair Skin Nails: Ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει μοναδικό συνδυασμό από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη. Το Hair Skin Nails αποτελεί το κλειδί για υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια.
–   Memo Plus: Ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία, την συγκέντρωση και τη μνήμη. Περιέχει βιταμίνες Β1, Β6, Β5, Β12, βιοτίνη, μαγνήσιο και ποικιλία φυτικών εκχυλισμάτων όπως γκίνγκο και δενδρολίβανο.
–   Arthrosis: Περιέχει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά όπως ο χαλκός, το μαγγάνιο και η βιταμίνη C. Ιδανική λύση για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των χόνδρων, του συνδετικού ιστού και του φυσιολογικού σχηματισμού του κολλαγόνου.
Tip: Αν η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 20€ και συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Power Health, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό HEALTH4U πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και να μηδενίσετε τα έξοδα αποστολής!
inatural: Ένα διαφορετικό online φαρμακείο… Έχει μοναδική ποικιλία με περισσότερα από 10.000 είδη, έτοιμα προς αποστολή μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες! Έχει διεθνή παρουσία αφού στέλνει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο! Κάνει εβδομαδιαία αφιερώματα με εξαιρετικές προσφορές & εκπτώσεις που φτάνουν το 40%! Και είναι πάντα online – μπορείτε να τους καλέσετε 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο και θα εξυπηρετηθείτε αμέσως.