Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το βιβλίο μαγειρικής του Τάσου Αντωνίου «Για να μην ξαναπείς πότε.. Μαμά πεινάω» των Εκδόσεων Πατάκη βραβεύτηκε στα φετινά Gourmand World Cookbook Awards 2014
Το βιβλίο του Τάσου Αντωνίου έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best Easy Recipes Cookbook». Ο νικητής θα διαγωνιστεί με τους νικητές από τις υπόλοιπες χώρες στην ίδια κατηγορία για το Καλύτερο στον κόσμο. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Yantai της Κίνας (8-11 Ιουνίου 2015).
Τα Gourmand World Cookbook Awards θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του κόσμου του φαγητού και του κρασιού. Δημιουργήθηκαν από τον Edouard Cointreau με σκοπό να κάνουν ευρύτερα γνωστά στον κόσμο τα βιβλία της μαγειρικής.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο:
Είτε ζεις στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, είτε ζεις σε κάποια «αφιλόξενη» μα πολλά υποσχόμενη πόλη του εξωτερικού, ένα είναι σίγουρο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δε θα ξαναπείς ποτέ «Μαμά, πεινάω». Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις αποφοιτήσει εδώ και χρόνια, αλλά νιώθεις ότι είσαι φοιτητής, αυτό το βιβλίο θα γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην κουζίνα σου.
Οι συνταγές του είναι νόστιμες, εύκολες και αυτό που λέμε «μαμαδίστικες». Αν προσθέσεις και πολλή αγάπη, δε θα πιστεύεις το τι μπορείς να καταφέρεις και οι φίλοι σου θα εκπλαγούν με τις δυνατότητές σου.
Ενενήντα µία συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήματα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονομικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι το αγαπημένο παστίτσιο της µαµάς σε fast forward, κάθε συνταγή του βιβλίου είναι επιλεγµένη για αρχάριους µάγειρες που αγαπάνε το καλό φαγητό.
Κι επειδή πρόκειται για το πιο high tech βιβλίο µαγειρικής, μπορείς να κατεβάσεις το application του «Μαμά Πεινάω» στο smartphone σου, να σκανάρεις το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόµατα η λίστα του σουπερµάρκετ θα βρίσκεται στο κινητό σου!
Επιπλέον, οι συµβουλές σε κάθε στάδιο και περίπτωση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και… χορτάτο στα πιο ανέµελα χρόνια της ζωής σου.
Για να µην ξαναφωνάξεις από µακριά… «Μαµά, πεινάω»!