Εδώ και 19 χρόνια, η Pharmasept προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, πάντα με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα.  Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα με επιλεγμένες πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα χωρίς αλλεργιογόνα. Η σύστασή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.
Όλη η Μάρκα σε Μεγάλη Έκπτωση!
Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, στο online φαρμακείο inatural θα βρείτε όλη τη Pharmasept με Έκπτωση 35%.
Με Δωρεάν Αποστολή…
Σε όλη την Ελλάδα! Αρκεί η παραγγελία σας να ξεπερνάει τα 20€ και να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Pharmasept στις αγορές σας. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό PHARMA4U πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, προκειμένου να αφαιρεθούν 2€ από την αξία της.
Και Διαγωνισμός!
Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του inatural στο facebook. Στα πλαίσια της Εβδομάδας Pharmasept, το φαρμακείο σας προσφέρει 5 μοναδικά Τσαντάκια Total Baby Care. Το κάθε τσαντάκι περιέχει:
• 1 Tol Velvet Baby Mild Bath των 300ml. Το αγαπημένο σας φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά.
• 1 Tol Velvet Baby Soothing Cream των 150ml. Είναι μια 100% φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού.
• 1 Tol Velvet Baby Natural Oil των 125ml. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα & το πρόσωπο του μωρού.  Περιέχει Καρδαμέλαιο και λάδι Ιπποφαές.  
• 30 Tol Velvet Baby Soft Wipes. Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του inatural στο facebook στις 22 Μαρτίου.
Καλή επιτυχία σε όλους!