Ένα νέο ταξίδι στο κόσμο της παιδικής μόδας για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές ξεκινά! Προσδεθείτε! (Ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά από 0-16 ετών)
Για τη νέα της συλλογή η Alouette προτείνει looks που θα μας πάνε μέχρι το καλοκαίρι με τη φρεσκάδα τους! Ρούχα άνετα, που φοριούνται εύκολα, ενώ παράλληλα μεταφέρουν την εκλεπτυσμένη αισθητική της Alouette σε συνδυασμό με πιο elegant επιλογές, η συλλογή Spring – Summer 2015 είναι εδώ για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς trendsetters! Πολύχρωμα λουλούδια ανθίζουν στην γκαρνταρόμπα των μικρών πρωταγωνιστριών της ζωής μας, ενώ τα μοντέρνα τυπώματα και οι casual γραμμές είναι το επίκεντρο της συλλογής Boy για τη σεζόν Spring-Summer 2015. Best-sellers της συλλογής είναι βεβαίως τα T-shirt με τους αγαπημένους ήρωες της Disney, της Warner Bros, της DC, της Marvel, τις νεράιδες Winx, τη Hello Kitty και Paul Frank, τα οποία διαδίδουν το φρέσκο αλλά και urban style της Alouette, από το οποίο δεν λείπει η διασκεδαστική στάση απέναντι στη ζωή!
Οι μικρές πρωταγωνίστριες της ζωής σας…και του στυλ θα βρουν σίγουρα στα καταστήματα Alouette το φόρεμα που τους ταιριάζει! Οι επιλογές πολλές, οι συνδυασμοί απρόσμενοι, είτε πρόκειται για ένα βαμβακερό φόρεμα που φοριέται άνετα και στην παραλία, είτε για ένα elegant κομμάτι από δαντέλα κιπούρ. Σημείο αναφοράς της συλλογής SS2015, είναι τα floral ντεσέν και οι boho γραμμές, ενώ φυσικά δε λείπουν τα πολύχρωμα patterns και οι απλικαρισμένες λεπτομέρειες. Τα υφάσματα είναι αέρινα και ετοιμάζουν τις μικρές πριγκίπισσες για ένα καλοκαίρι όλο χρώμα και ανεβασμένη διάθεση!
Για κάθε ημέρα και κάθε περίσταση υπάρχει ένα total spring look για τον μικρό πρωταγωνιστή της δικής σας ζωής! Casual βερμούδες συνδυασμένες με t-shirt, πολύχρωμα υφασμάτινα παντελόνια με πουκάμισο,ελαφριά αντιανεμικά jackets για το καλοκαιρινό αεράκι και το πάντα απαραίτητο αμάνικο μπουφάν. H συλλογή Kid Boy της Alouette απευθύνεται σε όλα τα ανήσυχα αγόρια του σήμερα που αναζητούν την προσωπική έκφραση μέσα από την άνεση και θέτουν τους δικούς τους κανόνες στυλ!
Famous stars by Alouette! Στην Alouette δίνουν ραντεβού όλοι οι χαρακτήρες της Disney, της Warner Bros, της Marvel, της DC με new entries τις νεράιδες Winx, της Hello Kitty και Paul Frank. Οι fans κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, θα βρούν το ιδανικό T-shirt με τον αγαπημένο τους ήρωα! Καλοκαίρι σημαίνει T-shirts και στην Alouette θα βρείτε σίγουρα το αγαπημένο σας και αυτή τη σεζόν! Οι επιλογές ατελείωτες, τα χρώματα και τα τυπώματα υπέροχα! Η συλλογή T-shirt, ανανεώνεται συνεχώς για να είναι πάντα trendy και in fashion! Και φυσικά μην ξεχνάτε και την συλλογή ενηλίκων, με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και όχι μόνο!