Γνωστοί ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι  στηρίζουν την ενέργεια «Μασάμε για καλό»
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην επίσημη πρωτοβουλία της Orbit «Μασάμε για καλό», με την αυλαία να ανοίγει στο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό, δεδομένου ότι η προώθηση του προγράμματος ξεκίνησε κατ’ αποκλειστικότητα στην αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος.
Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία έσπευσαν να αγκαλιάσουν μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης και φυσικά πλήθος κόσμου.  
Καλεσμένοι και παρευρισκόμενοι καταναλωτές χάρισαν από κοινού απλόχερα φωτεινά χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS, συμμετέχοντας στην κοινωνική πρωτοβουλία της Orbit ενώ παράλληλα έβγαλαν φωτογραφίες selfie αναρτώντας τις στις προσωπικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #OrbitSOS, μεταφέροντας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους το μήνυμα της Orbit «Μασάμε για καλό».
Μαζί με εσάς «Μασάμε για καλό»!
Συμμετέχοντας κι εσείς σε αυτή την προσπάθεια κάνουμε όλοι μαζί πράξη το «Μασάμε για καλό» καθώς η Orbit προσφέρει 0,05€ με οποιαδήποτε αγορά συσκευασίας, με στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού που θα διατεθεί για την πρόληψη και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Το μάσημα τσίχλας χωρίς ζάχαρη λειτουργεί ευεργετικά στην υγιεινή του στόματος γιατί ενεργοποιεί τους σιελογόνους αδένες, γεγονός που βοηθάει στη μείωση της τερηδόνας και της εμφάνισης πλάκας και στην εξισορρόπηση των οξέων, καθαρίζοντας το στόμα από υπολείμματα φαγητών.
Βοηθάει όμως και κάπου αλλού… Που;  Μα φυσικά στη διατήρηση της σωστής στοματικής υγιεινής παιδιών και εφήβων στα Παιδικά Χωριά SOS. Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος «Μασάμε για καλό», η Orbit προσφέρει στα παιδιά και τους εφήβους που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS δωρεάν προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους και πλήρη ενημέρωση για ένα χαμόγελο γεμάτο υγεία.  
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook: Orbit Gum Greece