Το Πάσχα είναι η γιορτή της Άνοιξης και η γιορτή των παιδιών. Γι’ αυτό και εμείς στο imommy ξεκινήσαμε για μια βόλτα με τα παιδιά σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς, το υπέροχο McArthurGlen που βρίσκουμε τα πάντα: shopping, διασκέδαση, ενδιαφέρουσες και δημιουργικές εκδηλώσεις για τα παιδιά, αλλά και πολλές ανέσεις για εμάς τους μεγάλους!

Το εκπτωτικό χωρίο McArthurGlen, είναι ένας όμορφος και άνετος χώρος γεμάτος με εκπλήξεις που ερεθίζουν την περιέργεια κάθε μικρού επισκέπτη.

Η μέρα μας ξεκίνησε παρέα με τα παιδιά και τα βαφτιστήρια μας σαν χαρούμενη εκδρομή. Πήραμε το πούλμαν από το σταθμό του μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, που εξυπηρετεί δωρεάν το κοινό ανά μια ώρα. Φτάσαμε σε ένα υπέροχο πολυχώρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προμηθευτήκαμε δωρεάν το χάρτη με τη λίστα των καταστημάτων του εκπτωτικού χωριού από το Γραφείο Πληροφοριών και η… εξερεύνηση ξεκίνησε!   ​ Εδώ βρήκαμε τα πάντα: Ξεχωριστές λαμπάδες, υπέροχα ρούχα, αθλητικά παπούτσια για τους μικρούς μας αθλητές, τζην, φορέματα, αξεσουάρ…Και όλα σε τιμές που μας άφησαν άφωνους. Τουλάχιστον 35 – 70% πιο φθηνά από τις τιμές της αγοράς!  Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Γιατί φέτος με τις πασχαλινές μας αγορές αξίας €50 και άνω κερδίζουμε και πλούσια δώρα από τα αγαπημένα μας designer brands:δωροεπιταγές, προνομιακές κάρτες, δωρεάν διελεύσεις στην Αττική Οδό ακόμη και μια συμμετοχή στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο! Μετά το χαρούμενο σαφάρι αγορών, χαλαρώσαμε  σε ένα από τα πολλά καφέ, ενώ τα παιδιά έπαιζαν στον ευρύχωρο παιδότοπο και μετά απολαύσαμε όλοι μαζί ένα λαχταριστό παγωτό. Αργά το απόγευμα η υπέροχη εκδρομή μας έφτασε στο τέλος της, αλλά εμείς υποσχεθήκαμε στα παιδιά να το επαναλάβουμε, για να απολαύσουν παράλληλα με το παιχνίδι και τις αγορές και τις καλοστημένες παιδικές  εκδηλώσεις.  

Το Σάββατο, 4/4 και την Κυριακή 5/4 τα αγαπημένα τους  Χελωνονιντζάκια θα βρίσκονται στον χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, προσκαλώντας όλους τους μικρούς ήρωες σε νέες περιπέτειες! Στις  6/4 το παιχνίδι θα συνεχιστεί με την πιο γλυκιά ηρωίδα, Peppa Pig, που καταφθάνει κι εκείνη και μας περιμένει μέχρι τις 11/4 κάθε μέρα από τις 12:00 – 18:00. Και μην ξεχνάτε! Το εκπτωτικό χωριό θα παραμείνει ανοιχτό και την Κυριακή 5 Απριλίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμα περισσότερο smart shopping λίγο πριν το Πάσχα! Μια μέρα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen δε σημαίνει μόνο αγαπημένα designer brands από 35 έως και 70% πιο φθηνά… σημαίνει η χαρά του παιδιού αλλά και των γονιών!