Αυτό το Πάσχα, οι συνδρομητές των καναλιών  Novacinema έζησαν και συνεχίζουν να ζουν τη μαγεία της Disney.

Οι κλασικές ταινίες από την ταινιοθήκη του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, που μας χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, προβάλλονται από 4 μέχρι 19 Απριλίου.

Οι συνδρομητές των  καναλιών Novacinema όλες αυτές τις μέρες ζουν  τη μαγεία της κλασσικής ταινίας «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Μίκυ Μάους, ακολουθούν το όνειρο, παρέα με την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»,   συγκινούνται με τις περιπέτειες του «Πινόκιο», απολαμβάνουν τις υπέροχες πτήσεις του «Πήτερ Παν» στη Χώρα του Ποτέ, και ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά με το Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας».

Ποτέ δεν είναι αργά για να δεις και να ξαναδείς και να ξαναδείς την ταινία των ονείρων σου. Τα κανάλια Novacinema πιστό στο ραντεβού του αλλά και στο ραντεβού μας με το κινηματογραφικό όνειρο, όλες αυτές τις γιορτινές ημέρες, συνεχίζει για λίγο ακόμα τις προβολές αγαπημένων ταινιών για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε το όνειρο ξανά και ξανά…

Γι’ αυτό μη χάσετε την προβολή της ταινίας…

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ

(PETER PAN)

Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 1953 (77′)

Σκηνοθεσία: Κλάιντ Τζερόνιμι, Γουίλφρεντ Τζάκσον, Χάμιλτον Λάσκε

Με τις φωνές των: Λευτέρη Σαμσών, Άριελ Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Τακούδη

Ο Πήτερ Παν, το αιώνιο παιδί, είναι ο αγαπημένος ήρωας των παραμυθιών των τριών παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ. Η Γουέντι, ο Τζον και ο Μάικλ όμως, δεν ξέρουν ότι τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη: Ο Πήτερ Παν θα τους προσκαλέσει να ταξιδέψουν μαζί του και να γνωρίσουν τη χώρα του Ποτέ…

Novacinema 2:  19 Απριλίου (10:00)

Με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.