Μοιραζόμαστε και ανταλλάζουμε τα βρεφικά και παιδικά μας, τώρα έχοντας και κέρδος!

Τα μωρουδιακά είναι τα πιο όμορφα αντικείμενα με μοναδικό σκοπό ύπαρξης να εξυπηρετούν και να χαρίζουν χαμόγελα στα παιδιά. Τα περισσότερα μάλιστα είναι συνήθως ελάχιστα ή ακόμα και καθόλου χρησιμοποιημένα, δεδομένου ότι τα παιδιά σ’ αυτές τις ηλικίες μεγαλώνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι λοιπόν κρίμα να βρίσκονται καταχωνιασμένα μέσα σε “σκοτεινές” αποθήκες και πατάρια για χρόνια. Ως γονείς θα κρατήσουμε κάποια ως αναμνηστικά για πάντα, ωστόσο τα υπόλοιπα καλό θα ήταν να γυρίζουν πίσω σε κάποια άλλη παιδική αγκαλιά.

Και αν αυτό γινόταν έχοντας και οικονομικό όφελος… ακόμα καλύτερα!

 

Πάνω σε αυτήν την ιδέα, πριν από 2 μήνες δημιουργήθηκε το Back to Baby: ώστε και οι μεν γονείς να μπορούν να “χαρίζουν” τα μωρουδιακά τους σε άλλα παιδάκια έχοντας παράλληλα κάποιο κέρδος, αλλά και οι δε να μπορούν ν’ αγοράζουν επώνυμα, “σαν καινούρια” βρεφικά και παιδικά έως και -90%!

 

Γιατί ν’ αγοράσω second hand για το παιδί μου;  

Το συνειδητοποιήσαμε όταν το δοκιμάσαμε για πρώτη φορά… είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή, καθώς μπορούμε να αγοράζουμε σχεδόν ή εντελώς καινούρια κομμάτια σε τιμές αρκετά χαμηλότερες και απ’ τις εκπτωτικές!

Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα…

… να παίρνουμε στο μωράκι μας περισσότερα πράγματα, όποτε τα έχει ανάγκη αλλά και ενίοτε, ως μικρά καθημερινά δωράκια

… ν’ αγοράζουμε επώνυμα κομμάτια που υπό κανονικές συνθήκες θα μας ήταν απαγορευτικό λόγω υψηλής τιμής

ν’ ανταλλάζουμε πράγματα που δε χρειάζεται πια ή δεν του κάνουν με άλλα της ηλικίας του, χωρίς να χαλάμε ούτε 1€

Επίσης, στο Back to Baby μπορούμε να βρούμε και ολοκαίνουρια ρούχα. Κάποια που δεν πρόλαβαν να φορεθούν και οι γονείς τα φέρνουν με τα ταμπελάκια τους και κάποια που φέρνει απ’ το εξωτερικό!

Και όλα πάντα σε τιμές second hand!

 

Και τι γίνεται με το θέμα της υγιεινής;

Σχεδόν όλοι οι γονείς έχουμε χρησιμοποιήσει μεταχειρισμένα για τα μωράκια μας. Από φίλους αλλά και από γνωστούς γνωστών που μπορεί να μην έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας. Κι αυτό γιατί 1. μας καθησυχάζει το γεγονός ότι οι προηγούμενοι κάτοχοί τους ήταν άλλα μωράκια 2. είναι αυτονόητο ότι αν οποιοδήποτε αντικείμενο αποστειρωθεί με ατμό και στην περίπτωση των ρούχων πλυθεί και ειδικά σιδερωθεί, τότε δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τι μπορώ να κερδίσω από αυτό;

Κάποια χρήματα “απ’ το πουθενά” και μια ικανοποίηση, ότι τα μωρουδιακά μας θα “αγκαλιάσουν” και να “αγκαλιαστούν” ξανά από άλλα μωράκια. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι το κέρδος ανά κομμάτι δεν μπορεί είναι πολύ μεγάλο, καθώς  ο σκοπός είναι τα αντικείμενα να επαναπωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές Ωστόσο, και μεγάλης αξίας πράγματα να μην υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση όπως έπιπλα & καρότσια, με αρκετά μικρότερης αξίας όπως ρουχαλάκια, παιχνίδια, ρηλάξ, στράτα, είδη βρεφανάπτυξης κ.λπ. τα € μαζεύονται και το σύνολο μπορεί να γίνει αρκετά εντυπωσιακό (50€, 100€, 200€, 300€, 500€, 700€…).

Για περισσότερες πληροφορίες Back to Baby

www.backtobaby.gr

e-shop με φυσική έδρα όπου μπορεί όποιος θέλει να δει τα προϊόντα και από κοντά

Ομήρου 28, Νέα Σμύρνη

Τηλ.: 216 700 2045 & 6951 944 007

info.backtobaby@gmail.com