Απόλαυση χυμού φρούτου στο ποτήρι σας!
Η Αmita, o αγαπημένος  χυμός των Ελλήνων καταναλωτών από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των χυμών της, με αγαπημένες ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις χυμών φρούτων, όπως η νέα Amita Αχλάδι. Μια νέα απολαυστική γεύση από ζουμερά αχλάδια, η οποία υπόσχεται να μας δροσίσει και να μας τονώσει.
Η νέα γεύση Amita Αχλάδι, συνδυάζει αρμονικά πλούσια θρεπτικά συστατικά και διατροφικά οφέλη, χαρίζοντας την απίθανη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα του αχλαδιού. Με όποιον τρόπο και να την απολαύσουμε, η νέα Amita Αχλάδι σίγουρα θα αποτελέσει μια νέα αγαπημένη γευστική συνήθεια.
Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών,  η Amitα με τη νέα γευστική πρόταση Amita Αχλάδι έρχεται να καλύψει την ανάγκη τους για πληθώρα επιλογών χυμού, ενισχύοντας την ελληνικότητα της μάρκας.
Η Amita, ο πρώτος φυσικός συσκευασμένος χυμός της Ελληνικής αγοράς, εδώ και 32 χρόνια, διατηρεί την πρώτη θέση στην καρδιά των Ελλήνων κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Φέτος, για  έβδομη συνεχή χρονιά, έλαβε την πρώτη θέση, στην κατηγορία της, στα Famous Brands 2014, σύμφωνα με τους καταναλωτές και τις προτιμήσεις τους για τις μάρκες με την καλύτερη φήμη ανά κατηγορία προϊόντος. Παράλληλα,με τα καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα που δημιουργεί, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και στις διατροφικές τάσεις, οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο τις εξελίξεις στην αγορά χυμού και κερδίζοντας μια σταθερή θέση σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Γνωρίζετε ότι:
–  Τα αχλάδια περιέχουν πλήθος βιταμινών μεταξύ των οποίων βιταμίνη C, Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, αρκετά μέταλλα όπως χαλκός, σίδηρος, κάλιο, μαγγάνιο και μαγνήσιο αλλά και πολλά φαινολικά συστατικά με υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα.
–  Τα αχλάδια, αποδίδοντας μόλις 57 θερμίδες και 3,1 γραμμάρια φυτικών ινών ανά 100 γρ. αναποφλοίωτου προϊόντος, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός διαιτολογίου χαμηλών θερμίδων και υψηλών φυτικών ινών, το οποίο βοηθά τόσο στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους όσο και στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού αλλά και του πεπτικού μας συστήματος.