Τώρα τα μικρά σας μπορούν να έχουν το δικό τους laptop ίδιο με αυτό του μπαμπά και της μαμάς! Το μωρό σας πατάει τα πλήκτρα και ακούει εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο μαθαίνει: γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της οθόνης για να ακούσετε αντίθετα! Μια οθόνη LED δείχνει εικόνες και σχέδια! Με κομψό σχεδιασμό και λαβή για εύκολη μεταφορά! Διαθέσιμο και σε ροζ για κοριτσάκια!
Χαρακτηριστικά: • 30+ εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι • Τεχνολογία Smart Stages™ – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει • Τρία επίπεδα παιχνιδιού με κατάλληλα τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους για το επίπεδο του μωρού σας • Χειροκίνητη ρύθμιση επιπέδου Smart Stages™ • Εννιά πλήκτρα για εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχους που επιβραβεύουν το μωρό •Ανοίξτε και κλείστε το κάλυμμα της οθόνης για να ακούσετε αντίθετα • Οθόνη LED που δείχνει εικόνες και σχέδια • Κομψός σχεδιασμός και λαβή για εύκολη μεταφορά • Μαθαίνει γράμματα, αριθμούς, χρώματα και τόσα άλλα! 6+ μηνών
Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά ηλικίας από 6 μηνών. Βοηθούν το μικρό σας να εξελίσσει την αντίληψή του! Έχουν πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, δημιουργικό χαρακτήρα και είναι κατάλληλα για μεγάλη διάρκεια χρήσης.
Τα παιδιά ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται μαθαίνουν: 6+ μηνών: Παιχνίδι Εξερεύνησης: Το μωρό σας απασχολείται ευχάριστα εξερευνώντας το παιχνίδι. Κάθε του κίνηση δημιουργεί μια αντίδραση και μαθαίνει ότι οι πράξεις του έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Π.χ. Πατάει ένα πλήκτρο και αναβοσβήνουν φωτάκια. 12+ μηνών: Παιχνίδι Μάθησης: Σε αυτό το επίπεδο το παιδί μαθαίνει τις πρώτες λεξούλες για να ξεχωρίζει σχήματα, χρώματα και άλλα πολλά. Π.χ.: «πορτοκαλί», «κύκλος». 18+ μηνών: Παιχνίδι Παρακίνησης: Προτρέπει τη μαμά να βοηθήσει το μωρό να μάθει μέσα από το παιχνίδι! Πχ. «Αυτός είναι ένας πορτοκαλί κύκλος, μπορείς να βρεις το κόκκινο τετράγωνο;». 24+ μηνών: Παιχνίδι Μίμησης: Σε αυτό το επίπεδο ενθαρρύνεται το παιχνίδι μίμησης και φαντασίας μέσα από παιχνίδι ρόλων. Π.χ. «προσπάθησε να χοροπηδήσεις σαν ένα βατραχάκι»
Τα πιο εξελιγμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price έχουν τεχνολογία Smart Stages  – το εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλάζει καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Κάθε μωρό έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και η τεχνολογία Smart Stages™ σας βοηθάει να επιλέξετε, χειροκίνητα με έναν απλό διακόπτη,  το κατάλληλο επίπεδο! Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά τραγουδάκια, φρασούλες και ήχοι σε κάθε επίπεδο!
Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Fisher-Price διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, έχουν ζωηρά χρώματα, παραπέμπουν σε γνώριμα αντικείμενα και εικόνες που έχουμε καθημερινά γύρω μας και μαθαίνουν στο μωρό πολλά πράγματα. Ανάλογα το προϊόν μπορεί το μωρό σας να μάθει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: Γράμματα, Αριθμούς, Αρίθμηση, Πρώτες λέξεις και τόσα άλλα. Ορισμένα εκτός από Ελληνικά μαθαίνουν στο μωρό σας και πρώτες λέξεις στα Αγγλικά!
Αποτελούν τέλειο δώρο για βαπτίσεις! Αναζητήστε τα!
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Fisher-Price και αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για προϊόντα ή διαγωνισμούς ακολουθείστε την επίσημη σελίδα Fisher-Price στο Facebook.