Τι site για την σύγχρονη ελληνική οικογένεια θα ήμασταν αν δε μπορούσαμε να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε μία πρόσκληση ή καλύτερα μία έκκληση ανθρωπιστικής βοήθειας; Βοήθειας σε ετούτο εδώ τον βασανισμένο τόπο που χρόνια τώρα οι δείκτες ανεργίας και φτώχιας έχουν χτυπήσει καμπανάκια. Φίλοι, συγγενείς, γείτονες, οικογένειες της διπλανής πόρτας ζητούν με αξιοπρέπεια βοήθεια όχι για να ταξιδέψουν, όχι για να αποκτήσουν ένα παιχνίδι αλλά για να θρέψουν τα παιδιά τους.
Το Give the Kids χρόνια τώρα, αποτελούμενο κυρίως από μία γυναίκα τη Χριστίνα Κοπανά και το μονάκριβο παιδί της, σιωπηλά το κάνουν. Μήπως όμως έχει έρθει η στιγμή όλοι να βάλουμε ένα χεράκι; Όπου μπορεί και όσο μπορεί ο καθένας. Αυτή τη φορά προσφέροντας ένα μπουκάλι γάλα, ένα κουτί μακαρόνια, λίγο ρύζι και όσπρια, αλεύρι, πάνες για τους μικρούς μας φίλους, ζάχαρη για να γλυκαθούν και μέλι για να πάρουν δυνάμεις.
Είμαι σίγουρη πως όλοι εσείς οι φίλοι μας, θα είστε εκεί για να προσφέρετε μία σακούλα, ένα δέμα, ένα κουτί. Αρκούν 5,00 ευρώ για να κάνετε τη διαφορά.
Πότε και που
Την Κυριακή, 21/06 και ώρα 11.00-17.00  στην εναλλακτική γωνιά του Free Thinking Zone  Σκουφά 64 και Γριβαίων στο κέντρο της Αθήνας.
Ζωγραφίστε και σφραγίστε μαζί με τα παιδιά σας τα δέματα που θα ταξιδέψουν στις πονεμένες οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι απλά χωρίς τυμπανοκρουσίες, και μουσικές. Απλά, λιτά και αγαπησιάρικα.
H δράση γίνεται με την συνεργασία των blogs: Alice on Board, Ανθομέλι, Babytips, Bright Side of Mom, Days Of Bliss, Κids Cloud, Μy Lovable Baby, Οikaliteressyntagesmou, Owl Mommy, Share Your Likes και StatusUPdate.
Αν το μοιραστείτε και αν είστε εκεί θα έχουμε κάνει όλοι μαζί τη διαφορά.
Αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο;  
Διαδώστε το παντού!