Τι είναι αγάπη; Γιατί αγαπάμε; Ποιον πρέπει ν’ αγαπάμε; Καθημερινά, κάθε γονιός έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητες παιδικές ερωτήσεις. Απορίες που έχουν τα παιδιά για τα πιο ουσιαστικά ζητήματα της ζωής, στις οποίες η μαμά κι ο μπαμπάς καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να δώσεις ικανοποιητικές απαντήσεις στα πιτσιρίκια γι’ αυτά τα τόσο μεγαλειώδη ανθρώπινα συναισθήματα; Πώς να εξηγήσεις σ’ αυτές τις αθώες ψυχούλες την έννοια της αγάπης; Ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβουν τα παιδιά οτιδήποτε είναι το παράδειγμα – κι ένα υπέροχο παράδειγμα δεν είναι άλλο από τα παραμύθια. Τα παραμύθια στην εξελιγμένη μορφή τους, ως κινούμενα σχέδια, από την ταινιοθήκη της Disney, του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ, που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές.

Και ποια είναι η πιο κλασική ιστορία αγάπης της Disney; Μα, φυσικά, «Η Λαίδη και ο Αλήτης»! Μία από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης όλων των εποχών, που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, και που ξαναζωντανεύει στις οθόνες σας μέσα από τα κανάλια Novacinema, και μάλιστα σε ποιότητα High Definition για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης!

Η Λαίδη είναι ένα πανέμορφο Κόκερ Σπάνιελ και ο Αλήτης ένα βρόμικο αδέσποτο. Ένα αταίριαστο ζευγάρι! Το μικρό κουταβάκι της γνώστης ράτσας μεγαλώνει στο σπίτι του Τζίμη και της Αγάπης σαν σωστή πριγκίπισσα. Πρόκειται για μια γλυκιά σκυλίτσα, ιδιαίτερα συναισθηματική μα και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους αλλά και στους… σκύλους που αγαπά. Σε μια περιήγησή της, η Λαίδη γνωρίζει και ερωτεύεται ένα σκυλάκι του δρόμου, τον Αλήτη, έξυπνο, ιππότη, και καρδιοκατακτητή. Όταν, λοιπόν, η θεία Σάρα έρχεται με τις δυο Σιαμέζες γάτες της στο σπίτι της Λαίδης, αναστατώνει τη ζωή της. Έτσι αρχίζουν οι συναρπαστικές περιπέτειές τους, αλλά στο τέλος η αγάπη τους θριαμβεύει…

Κάτι παραπάνω από 50 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η έξυπνη ταινία της Disney παραμένει φρέσκια και γοητευτική. Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας τις τρυφερές περιπέτειες της γλυκιάς, καλομαθημένης Λαίδης και του αδέσποτου Αλήτη με τη χρυσή καρδιά, που θα σας παρασύρουν σ’ ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο υπέροχα συναισθήματα, εντυπωσιακές εικόνες και μοναδικά τραγούδια! Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γράψετε την ταινία και να τη δείτε ξανά και ξανά, μέσα από τη μοναδική δυνατότητα που σας δίνει ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+. Έτσι θα μπορείτε να επαναλάβετε την υπέροχη αυτή εμπειρία όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ξανά, σαν να ήταν η πρώτη φορά, και δώστε την ευκαιρία στα πιτσιρίκια σας να ταξιδέψουν μαζί σας στα πανέμορφα μονοπάτια της αγάπης!