Πώς να εξηγήσεις σ’ ένα παιδί τα μεγάλα ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης; Τι να πεις σ’ αυτές τις αθώες ψυχούλες για την απώλεια των αγαπημένων μας προσώπων; Από το 1942 που πρωτοπροβλήθηκε μέχρι σήμερα, εκατομμύρια παιδιά (και μεγάλοι) έχουν κλάψει στη σκηνή που οι κυνηγοί σκοτώνουν τη μαμά του Μπάμπι και αφήνουν ορφανό το χαριτωμένο ελαφάκι της Disney.

Ο Μπάμπι είναι ένα νεαρό ελαφάκι, που μαθαίνει να περπατάει, να αγαπάει και κάνει φίλους όλα τα ζώα του δάσους. Νιώθει έντονη την απουσία της μητέρας του, ενώ με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα του δάσους, δεν έχει πολύ καλή σχέση. Τα αισθήματά του, όμως, θα αλλάξουν όταν ο πατέρας του θα τον σώσει από έναν κυνηγό και με αυτή την αφορμή η σχέση τους θα αλλάξει και θα αρχίσουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.

Ένα πανέμορφο παιδικό καρτούν, που τα κανάλια Novacinema ξαναζωντανεύουν στις οθόνες σας, και μάλιστα σε ποιότητα High Definition για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης! Ο «Μπάμπι το Ελαφάκι» είναι μια παιδική ταινία για την ομορφιά της ζωής αλλά και για τον κύκλο της, με το θάνατο να παραμονεύει. Είναι ένα παραμύθι γλυκών συναισθημάτων (άλλοτε χιουμοριστικό και παιχνιδιάρικο, κι άλλοτε δραματικό), αλλά και αγάπης για όλη τη δημιουργία του κόσμου. Πρόκειται για την τέχνη των καρτούν στο απόγειό της, με υπέροχα χρώματα και σχέδια αλλά και με ακαταμάχητη αθωότητα.

Απολαύστε αυτή την τρυφερή οικογενειακή ταινία από τα κανάλια Novacinama, και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μάθουν με τον πιο μειλίχιο τρόπο ότι η ζωή μπορεί να έχει δυσκολίες, αλλά με πίστη στον εαυτό μας θα βγαίνουμε πάντα νικητές! Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γράψετε την ταινία και να τη δείτε ξανά και ξανά, μέσα από τη μοναδική δυνατότητα που σας δίνει ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+. Έτσι θα μπορείτε να επαναλάβετε την υπέροχη αυτή εμπειρία όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!