Σετ Κηπουρικής, το τέλειο παιχνίδι για εσάς και τα παιδιά σας …
Δείτε να φυτρώνει η τροφή σας από απλούς σπόρους ακριβώς όπως φυτρώνουν τα δημητριακά σας!
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιό είναι το «μυστικό» της αξεπέραστης γεύσης των δημητριακών Kellogg’s;  Με το Σετ Κηπουρικής Kellogg’s θα ανακαλύψετε με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο τη διαδρομή των απλών σπόρων από τους αγρούς… μέχρι το μπολ στο πρωινό σας τραπέζι!
Με την αγορά 3 ειδικών συσκευασιών δημητριακών Kellogg’s μπορείτε να λάβετε δώρο το Σετ Κηπουρικής για παιδιά ή ενήλικες.
Τα δημητριακά Kellogg’s ξεκινούν από έναν απλό σπόρο. Οι σπόροι, όπως είναι γνωστό, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας. Για το λόγο αυτό, η Kellogg’s συνεργάζεται στενά με αγρότες για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης για την παραγωγή των δημητριακών Kellogg’s. Καλλιεργεί σπόρους, αλέθει τους καρπούς όπως το σιτάρι, ρύζι, κριθάρι, τη βρώμη σε μικρότερα κομμάτια, τους ψήνει προσεκτικά, προσθέτει βιταμίνες, μέταλλα και… έτοιμες οι τραγανές νιφάδες! Τελικό στάδιο, η άριστη συσκευασία τους. Με αυτά τα απλά αλλά τόσο σημαντικά βήματα τα δημητριακά Kellogg’s που όλοι γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε φτάνουν στο τραπέζι του πρωινού μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω διαδικτυακό τόπο της Kellogg’s.