Μπορεί οι βροχές να καθυστέρησαν το φετινό καλοκαίρι, αλλά πλέον μπορούμε να χαρούμε ελεύθερα τον ήλιο και τη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά μας. Όπως και να φροντίσουμε για την εμφάνισή τους, αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές δεδομένων των οικονομικών συνθηκών.
Τι ακριβώς ψάχνουμε; Γενναίες εκπτώσεις σε ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ με ξεχωριστά σχέδια που θα τα ντύσουν στις πρωινές και τις απογευματινές τους βόλτες, στην πόλη, αλλά και στην παραλία. 
Ενημερωθείτε, ξεφυλλίστε καταλόγους παιδικής μόδας και βρείτε αυτό που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο. Μερικές από τις πιο όμορφες εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού, επιφυλάσσουν οι κατάλογοι των πολυαγαπημένων brands Marasil, Mandarino και Sprint που προσφέρουν έως και 50% έκπτωση.
Οι τρεις νέες συλλογές SS/2015 προτείνουν υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα, κομψά, μοντέρνα και casual, σε πλούσια χρώματα και σχέδια, που ξεχωρίζουν για το στιλ και την ποιότητά τους! Θα ανακαλύψετε άνετες βερμούδες, σορτς, μαγιό, μοδάτα t-shirts, αξεσουάρ όπως καπέλα jockey και γυαλιά ηλίου, αλλά και σανδάλια, πολύχρωμα crocs και toms.Ιδανικές προτάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας, με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που θα τα χαρούν όλες τις ώρες της ημέρας.
Οι τρεις κολεξιόν διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Marasil και Mandarino, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αν είστε του e-shopping, το maisonmarasil.com φιλοξενεί όλα τα κομμάτια των συλλογών και έτσι μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ηλεκτρονικά, στο πι και φι.