Από το 1877 η Neff πρωτοπορεί στη σύγχρονη κουζίνα με μοναδικό κίνητρο το πάθος για το μαγείρεμα. Τα τελευταία 138 χρόνια  εφεύρει, σχεδιάσει, βελτιώnει και
κατασκευάσει οικιακές συσκευές με καινοτομίες που άλλαξαν τις συνήθειες στην κουζίνα.
Tο 2015, η Neff παρουσιάσε στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά φούρνων Neff και έθεσε για μία ακόμα φορά νέα πρότυπα στον εντοιχισμό. Ο πυρολυτικός καθαρισμός είναι πλέον διαθέσιμος και στα μοντέλα Slide & Hide. Το Circo Therm βελτιώνει τη ροή του αέρα και προσφέρει την ικανότητα να μαγειρέψουμε ένα γεύμα τριών πιάτων ταυτόχρονα χωρίς να μπερδεύονται οι μυρωδιές. Το highlight της νέας σειράς είναι το Full Steam που συνδυάζει την πλήρη λειτουργία του ατμομάγειρα με έναν συμβατικό φούρνο.
Η νέα της σειρά διαθέτει 7 μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία και ονόμασε «θαύματα», πάνω στα οποία στήριξε και την καμπάνια της «Τα 7 Θαύματα της NEFF». Η επιτυχημένη αυτή καμπάνια συνοδεύτηκε από μεγάλο διαγωνισμό που μοίρασε στους νικητές νέους φούρνους και πέτρες ψησίματος, ενώ 10 από αυτούς μαγείρεψαν, δοκίμασαν νέες γεύσεις και έζησαν τα «7 Θαύματα» μέσα από μία μοναδική εμπειρία μαγειρικής με το σεφ Βαγγέλη Δρίσκα.
Παρακάτω, τα 7 Θαύματα – χαρακτηριστικά της νέας σειράς φούρνων της NEFF για να τα γνωρίσετε αναλυτικότερα.
Τέλειο μαγείρεμα με τη δύναμη του ατμού – FULL STEAM
Ταυτόχρονο ψήσιμο σε πολλά επίπεδα – CIRCO THER
Τα συστήματα πλήρους εξαγωγής για ταψιά – COMFORT FLEX
Η πτυσσόμενη πόρτα φούρνου – SLIDE & HIDΕ
Το έξυπνο σύστημα ενίσχυσης ατμού – VARIO STEAM
Ο έντονος φωτισμός του θαλάμου ψησίματος – NEFF LIGHT
Η οθόνη πλοήγησης έξυπνου χειρισμού – FULL TOUCH CONTROL DISPLAY