Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΔΑΦΝΗΣ, αποτελεί το 14ο Κέντρο της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ και δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλή ακρίβειας στους ασθενείς της Αττικής.

Στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΔΑΦΝΗΣ οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τμήμα Υπερήχων. Πιο συγκεκριμένα, το Πρότυπο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβλημα. Το Τμήμα Υπερήχων είναι εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό, όπου πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις triplex αγγείων, FNA θυρεοειδούς, διορθικό υπερηχογράφημα και υπερηχογραφήματα συμπαγών οργάνων σώματος από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΔΑΦΝΗΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του το Παιδιατρικό Τμήμα Αιμοληψίας & Υπερήχων για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με σκοπό να προσφέρουμε σε κάθε παιδί και τους γονείς του ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Από το χώρο υποδοχής με παιχνίδια και παραμύθια, έως το χώρο αιμοληψίας που θυμίζει παιδικό δωμάτιο, έχουμε φροντίσει η εμπειρία της εξέτασης να γίνει όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται.

Οι πλέον καταξιωμένοι ιατροί και εκπαιδευμένοι νοσηλευτές, με πολυετή εμπειρία στον παιδιατρικό τομέα, και το άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό, εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες των παιδιών.

Όλες οι απαντήσεις των υπερηχογραφημάτων δίνονται αυθημερόν.

Το Κέντρο βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης 224 και Αγ. Δημητρίου, με ιδιαιτέρως εύκολη πρόσβαση στη στάση του Metro Δάφνης.