Για το Φθινόπωρο 2015 η Stokke εισάγει τα νέα χρώματα Soft Pink και Hazy Grey στη συλλογή TrippTrapp®  – και με νέα αντίστοιχα αξεσουάρ.
Η καρέκλα TrippTrapp® σχεδιάστηκε το 1972 από τον Νορβηγό σχεδιαστή Peter Opsvik και μέχρι σήμερα κανείς δεν την έχει ξεπεράσει. Για περισσότερα από 40 χρόνια από τότε,  η TrippTrapp® εξακολουθεί να είναι μοναδική και πλέον διατίθεται σε περισσότερα χρώματα και με περισσότερα στυλάτα αξεσουάρ από ποτέ.
Κατόπιν λαϊκής απαίτησης η Stokke καλωσορίζει ένα μοδάτο παστέλ στη συλλογή: το Soft Pink, ένα γλυκό χρώμα, που μαγνητίζει το βλέμμα και γι’ αυτό θα δώσει μια χρωματική νότα σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Για όσους πάλι προτιμούν ένα μοντέρνο ουδέτερο χρώμα, παρουσιάζει το Hazy Grey. Εμπνευσμένο από την φυσική ομορφιά του ξύλου, το Hazy Grey αναδεικνύει την υφή του ξύλου οξιάς.  
Μια ακόμα προσθήκη στην καρέκλα TrippTrapp® είναι έξι νέα μαξιλαράκια. Τα μοτίβα τους δεν είναι δεσμευτικά και σας δίνουν πολλές επιλογές ώστε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά προσωπικό στυλ και να προσαρμόσετε ανάλογα την καρέκλα TrippTrapp® με τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το μαξιλαράκι προσφέρει επιπλέον άνεση στο μωρό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Baby Set ή μόνο του στην καρέκλα.
Και μια τελευταία πινελιά: τα δύο νέα σετ καλυμμάτων διπλής όψης για το TrippTrapp® Newborn Set με παιχνιδιάρικα μοτίβα που απεικονίζουν αυτοκίνητα, αστέρια και πεταλούδες. Το σετ περιλαμβάνει ταιριαστή σαλιάρα διπλής όψης για ολοκληρωμένη εμφάνιση.