Ένα παιδί μπορεί να κολλήσει ψείρες ανεξαρτήτως αν το κεφάλι του είναι καθαρό ή βρώμικο αφού οι ψείρες μεταδίδονται με τη στενή επαφή των μαθητών όταν παίζουν. Μια μητέρα θα υποψιαστεί ότι το παιδί της έχει ψείρες όταν το βλέπει να ξύνει συνέχεια το κεφάλι του. Από τον έντονο κνησμό μπορεί το παιδί να προκαλέσει ανοιχτές πληγές πάνω στο δέρμα της κεφαλής, να μπουν μικρόβια και να προκληθεί μόλυνση.
Μην αγχώνεστε! Τα Item K.O Poux Gel & Shampoo και K.O Lentes φροντίζουν για εσάς και τα παιδιά σας, καθώς προσφέρουν άμεση αντιφθειρική θεραπεία και ολοκληρωμένη απωθητική προστασία.
Βγάλτε KNOCK OUT ψείρες & κόνιδες με Item K.O Poux!! 
Άμεσο Αποτέλεσμα
Το K.O. Poux Gel της ΙΝΠΑ είναι ένα μοναδικό φθειροκτόνο που εξαφανίζει αμέσως ψείρες και κόνιδες µε απόλυτη ασφάλεια, με τη μέθοδο της ασφυξίας. Δημιουργεί μία θρεπτική μάσκα ειδικά σχεδιασμένη να παραμένει στα μαλλιά χωρίς να στάζει και να λερώνει. Μετά την εφαρμογή του αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Κ.Ο. Poux είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό με μία μόνο χρήση και μία επαναληπτική ύστερα από 5 -7 ημέρες για προληπτικούς  λόγους.
Μοναδική απωθητική προστασία
Τώρα μπορείτε να προλάβετε τις ψείρες χάρη στην ολοκληρωμένη απωθητική προστασία που σας εξασφαλίζει το K.O. Lentes & Κ.Ο Poux Shampoo με αιθέρια έλαια ευκάλυπτου, μυρτιάς, φασκομηλιάς, τούγιας και δυόσμου.
Για πρόληψη και απώθηση των ψειρών βάλτε κάθε πρωί μια μικρή ποσότητα K.O. Lentes στις παλάμες σας και περάστε το ελαφρά στα μαλλιά των παιδιών. Οι ψείρες δεν πλησιάζουν ενώ τα μαλλιά λάμπουν και μυρίζουν θαυμάσια. To K.O Poux Shampoo και το K.O Lentes μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια για την αποφυγή της μετάδοσης.
–      Δερματολογικά ελεγμένα
–       Υποαλλεργικά
–       Συνιστώνται από δερματολόγους
–      Χωρίς parabens
Δείτε περισσότερα εδώ