25 χρόνια αφηγείται ιστορίες τηλεπικοινωνιών, για μικρούς και μεγάλους. 
Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ συνεχίζει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά  τις εκπαιδευτικές δράσεις του με προγράμματα για σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες,  προσφέροντας μια ολοκληρωμένη μουσειακή εμπειρία.
Για τη φετινή περίοδο, υποδέχεται παιδιά 4-6 ετών, με προγράμματα, που βασίζονται στη δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι. Παράλληλα, νέες δράσεις περιμένουν και τους φίλους 7-17 ετών, εμπνευσμένες από τα εκθέματα του μουσείου και τη θεματική του. Και στο τέλος της χρονιάς, σας περιμένει ένα «φεστιβάλ», έκπληξη! Μείνετε σε επαφή……
Συνεχίζει  «οικογενειακά» με …… ιστορίες δορυφόρου
Σάββατο 17 Οκτωβρίου – Κυριακή 18 Οκτωβρίου
Ιστορίες δορυφόρου: Ένα οικογενειακό πρόγραμμα για παιδιά, αλλά για πρώτη φορά, φέτος: μικρά και μεγάλα! Φέτος το Μουσείο δίνει τη δυνατότητα, στα οικογενειακά μας προγράμματα, να συμμετέχουν παιδιά διαφορετικών ηλικιών, στο ίδιο πρόγραμμα.
Το Σαββατοκύριακο 17,18 Οκτωβρίου λοιπόν μαθαίνουμε, πως η δορυφορική επικοινωνία, βοηθάει την επικοινωνία σήμερα. Παιδιά και γονείς με τη βοήθεια μουσειοπαιδαγωγού δημιουργούν διαστημικές ιστορίες, ενώ ο μουσειακός χώρος γίνεται μια διαδρομή από την Αθήνα στην Αμερική όπου έγινε η εκτόξευση. Στον κήπο του Μουσείου η ομάδα Hellas  Astro μας υποδέχεται με τα τηλεσκόπια για να παρατηρήσουμε τον ουρανό. Στο τέλος, μας περιμένει ένα εργαστήρι «έκπληξη», που θα εκτοξεύσει τη διάθεση και τη δημιουργικότητα!  
*  Και να θυμάστε, το καλύτερο έργο από κάθε οικογενειακή δράση θα παραμείνει στο Μουσείο με σκοπό να συμμετάσχει στην Έκθεση μικρών καλλιτεχνών του 1ου Φεστιβάλ ΜΤ, που θα πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες στους χώρους του Μουσείου.
** Η συμμετοχή είναι δωρεάν, γι’  αυτό κλείστε έγκαιρα θέση.
Φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, σας «βάζει στη θέση του ξεναγού»!
Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών,  στους μεμονωμένους φίλους του, που θέλουν να το επισκεφτούν, τα Σαββατοκύριακα, που είναι ανοιχτό, προσφέρει μια ξενάγηση (ώρα 14.00-15.00), με περισσότερα διαδραστικά εκθέματα και με τη δική σας συμμετοχή. Ο επισκέπτης  καλείται να συμμετάσχει στη διαδικασία της ξενάγησης, καθώς μπορεί να ανακαλύψει, να αγγίξει, να χειριστεί, ο ίδιος, αντικείμενα από τη μεγάλη μας συλλογή.
Τα πρόγραμμα, προσφέρεται δωρεάν και απαιτείται κράτηση.