Μια εικόνα, μια ιστορία, ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να γίνουν τούρτα στο Make my Cake, που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Ένας χρόνος γλυκών δημιουργιών με τα αγνότερα υλικά για τις 3 συνεργάτιδες και φίλες, οι οποίες μετατρέπουν κάθε ιδέα, όνειρο, επιθυμία παιδιών ή γονέων, συνεργατών και φίλων, αγαπημένων ζευγαριών, ακόμη και εταιρειών σε τρισδιάστατη, πολύχρωμη πραγματικότητα.
Μετά από εκατοντάδες τούρτες και χιλιάδες cupcakes, μπισκότα και cakepops, το Make my Cake έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες σχεδιαστικές αποστολές. Διευρύνοντας τη δημιουργική τους παλέτα, η Αλίνα, η Χρύσα και η Ιουλία, προτείνουν συνεχώς νέες ιδέες και δέχονται με χαρά τις προκλήσεις για νέα σχέδια από ζαχαρόπαστα. Πέρα από τις τούρτες κατά παραγγελία, και όλα τα γλυκά που μπορούν να συνθέτουν ένα μοναδικό candy bar, καθημερινά στο εργαστήρι του Make my Cake θα βρείτε σε μικρές ποσότητες φρέσκα και πεντανόστιμα  cakes, cupcakes, μπισκότα, cookies, μπάρες, χειροποίητα σοκολατάκια και cakepops.
Η επιλογή των αγνότερων υλικών αποτελεί βασική αρχή για τα γλυκά του Make my Cake. Αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, φρέσκα φρούτα, γάλα, ξηροί καρποί, κακάο κλπ είναι τα υλικά που δίνουν ποιότητα και σπιτική γεύση σε όλα τα γλυκά του Make my Cake, σαν να φτιάχτηκαν στην κουζίνα του σπιτιού μας.
Για μια εικονική περιήγηση στον κόσμο της ζαχαρόπαστας, μπείτε στο: www.makemycake.gr  
Instagram: makemycakeathens