«Be a captain in anything that you do!» Αυτό είναι το μήνυμα που η ομάδα της νέας εταιρείας παιδικών ρούχων Yellow Submarine θέλει να μεταδώσει σε όλο τον κόσμο.
Αρκετά με τα στερεότυπα! Όχι πια baby pink και baby blue αλλά περισσότερους ιδεαλιστές και μεγαλύτερες ιδέες! Περισσότερος χώρος για δημιουργία προσωπικοτήτων που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που θα αλλάξουν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε!
Είναι η φιλοσοφία των δημιουργών της Yellow Submarine, της Αγγελικής και της Ήρας Κοκκώνη. Μεγαλώνοντας στον χώρο των παιδικών ειδών, αφού οι γονείς τους είναι αυτοί που έχτισαν την ΗΡΑ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βρεφικών ειδών στην Ελλάδα, η Αγγελική και η Ήρα συγκέντρωσαν εμπειρίες, τεχνογνωσία, σπουδές και πάνω από όλα ιδέες για να δημιουργήσουν μια σειρά που θα φέρει την δική τους υπογραφή.
Το μότο τους; «Δώστε στα παιδιά το δικαίωμα να παραμένουν παιδιά για πάντα… και θαύματα θα συμβούν!»
100% ελληνική συλλογή που σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα.
Fall ’15/ winter ’16
Τι πιο ωραίο από το να φέρνεις λίγο τα πράγματα πάνω κάτω; Αυτό γίνεται με την νέα συλλογή παιδικών ρούχων Yellow Submarine για την σαιζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας ’15/’16.
Biker Jackets και leather παντελόνια, με jacquard τοπς και φορέματα από υπέροχα υφάσματα και πρωτότυπα prints, broquard σορτς και ζακέτες για τα κορίτσια που ξέρουν από πολύ νωρίς πώς να ακολουθούν την μόδα! Jeans, slim fit denim πουκάμισα, μπουφάν παραλλαγής, πρωτότυποι χρωματικοί συνδυασμοί και παντελόνια με μοναδικές επεξεργασίες για αγόρια που θέλουν τα κάνουν την δική τους δήλωση! Μαλακά φουτεράκια, 100% βαμβακερά με μοναδικές πρώτες ύλες και προχωρημένους χρωματικούς συνδυασμούς για την baby συλλογή για αγοράκια και κοριτσάκια από νεογέννητα έως 3 ετών.
Η συλλογή της Yellow Submarine για την νέα σαιζόν διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλ.: 210 9885689